Guest 3BUTY Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Jakich kremów używacie do stóp, aby je chronić przed chorobami grzybiczymi jak cały dzień chodzimy w butach bez odpoczynku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest belzebub Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Ja osobiście stosuje preparaty marki SHOL i myśle ze są najlepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 1sport Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Scholl produkuje najlepsze preparaty do ochrony stóp. Polecam wszystkim, którzy mają problem z brzydkimi piętami ich "pumeks". Bardzo ładnie ściera martwy naskórek. Pięty w sandałach prezentują się bardzo ładnie i estetycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol-ina Posted November 2, 2017 Report Share Posted November 2, 2017 (edited) A co sądzicie o maskach złuszczających do stóp, podoba się wam taka opcja?? Edited November 2, 2017 by Karol-ina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juolczak Posted December 21, 2017 Report Share Posted December 21, 2017 Koleżanka poleciła mi krem z mocznikiem do pięt http://shefoot.pl/pl/produkty-konsumenckie/krem-z-mocznikiem-do-pekajacych-piet-extra/ i uważam, że jest to najlepszy krem jaki kiedykolwiek używałam. Nie mam już problemu z suchym naskórkiem i twardymi piętami. Moja skóra stóp nigdy nie była tak gładka Pierwszy raz w wakacje nie wstydziłam się chodzić w sandałkach. Teraz zimą też regularnie z niego korzystam, aby utrzymać wygładzoną skórę. Ale zauważyłam, że odkąd go używam to nie występują u mnie żadne podrażnienia, więc też powinien być idealny dla Ciebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leska1234 Posted April 25, 2022 Report Share Posted April 25, 2022 Moja siostra poleciła mi nie tylko kremikować stopy, ale także robic im maski, żeby martwy naskórek zszedł. Co do kremu polecam foor remedy od bielendy i fajnie co pół roku zrobić sobie tą maskę, ładnie złuszcza, a pięty później są mięciusie ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts