madzia420 Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Chciałabym kupić buty firmy Nike, niestety nie wiem jaką wytrzymałość ma model, który wypatrzyłam. Są to NIKE WMNS STARLET SADDLE CNVS. Czy moglibyście pomóc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest belzebub Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Ja myśle e to cudo długo nie pociągnie. Już widze przyczyny reklamacji, spesjalnie pisze w liczbie mnogiej bo będzie ich napewno pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Dużo zależy od samego użytkownika i sposobu użytkowania Sam canvas jest fajnym materiałem na lato i wiosnę - lekki, przewiewny, aczkolwiek podatny na płowienie z czasem. Moim zdaniem fajna opcja na ciepłe dni, ewentualnie jako trampki do szkoły Ot damskie, lekkie tenisówki - od takich butów zbyt wiele z reguły się nie wymaga pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krizg77 Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 cZoŁeM ...w tym przypadku dla mnie głównym kryterium jest cena... cZuWaJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts