nie_problem Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Przed: Po: Cała fotorelacja: Takie oto - po weselu do niczego nie pasują, a czarne wiadomo - zawsze pasują Odtłuszczenie i zmycie wykończenia - Saphir Decapant: Malowanie - Saphir Francaise Teinture: Wykończenie - Saphir Pommadier: Czarne, uniwersalne pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krizg77 Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 cZoŁeM Bardzo fajna relacja, efekt: NIEBO A ZIEMIA i to stosunkowo niewielkim nakładem finansowym i pracy ps. ciekaw jestem tylko kto dokonał tej przemiany... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 No wszyscy już przeca wiedzą, że ja to obie ręce lewe mam Przemiany po raz kolejny dokonała Aga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest belzebub Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Fajna sprawa by była gdyby zostały w tym samym kolorze co były, bo na czarno to nie jest wielka sprawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 Ale to nie miała być wielka sprawa Przyjaciółka stwierdziła, że do niczego nie pasują i mają być czarne - dlatego są Jak rozejrzysz się po wątkach to znajdziesz i renowacje, które kończą się odświeżeniem koloru - to też nie_problem pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SportowiecPL Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 he faktycznie dobre, nie wiedziałem jak to możliwe. Jak byś chciał sprzedać taki but to co bys napisał w rubryce kolor ? he żart.. nie no fakt but taki sobie a tu proszę bardzo. Ładny, jak z pudełka, zadbany, błyszczy się no super. Każdy jak zobaczy że but się szarpie, brudzi, zagina czy coś to na śmietnik. No i właśnie jak by był u nas na forum by tego nie zrobił bo by wiedział że może je uratować i nawet sprzedać jako prawie nowe super, takie poradniki to są w kite ! super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 3, 2012 Author Report Share Posted October 3, 2012 jak poszperasz to znajdziesz tu więcej nieco lepszych przykładów Ten to betka, ale dzięki za miłe słowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 6, 2012 Author Report Share Posted November 6, 2012 Zmiana koloru za pomocą balsamu mocno koloryzującego Saphir Juvacuir http://www.cosplayfo...=729040#p729040 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 22, 2014 Author Report Share Posted August 22, 2014 Malowanie farbą Penetrating Dye Tarrago Przed: Po: Więcej: http://casualism.pl/farbowanie-butow-sportowych/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 No wszyscy już przeca wiedzą, że ja to obie ręce lewe mam Przemiany po raz kolejny dokonała Aga Malowanie, wykańczanie, raz skrobanie i wąchanie, myk polerka i w ruch ścierka , tak się bucik w oczach zmienia, czarny, biały, bez mydlenia, pewna ręka, pędzel trwały usuwamy minerały, zabrudzenia oraz lico, Preparaty górna półka tak powstaje bucik - skórka, jak salonu drogie Panie lepsze to niż grzybobranie. A dla Panów pozostaje pędzel w rękę i rusza............uznanie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 25, 2014 Author Report Share Posted August 25, 2014 hahah ... niewątpliwie, kolejny ukryty Talent literacki nam wypłynął Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 hahah ... niewątpliwie, kolejny ukryty Talent literacki nam wypłynął Do wierszyków Tuwima bardzo mi daleko. Miłego dnia - zdrówko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts