Michaił Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Witam. Chciałbym przeprowadzić renowacje i farbowanie skórzanych kowbojek. Buty są własnością mojej dziewczyny i z tego co wiem miała je na nogach kilka razy. Po jednej z imprez (2 lata temu) nie były już więcej używane. Buty były źle przechowywane przez ten czas co doprowadziło do takiego ich stanu. Chciałbym uzyska pomocy w doborze kosmetyków i farby oraz pomoc w kolejności wykonywanych czynności. Buty chciałbym zafarbować na kolor niebieski. A jeszcze jedno nie wiem z jakiej skóry są te buty ale nie wydaje mi się żeby to było lico. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Cześć, Przygotowanie do malowania - Saphir Decapant Malowanie - Saphir Tinture (2-3 opakowania) Jeżeli chcesz wykończyć z połyskiem - Saphir Pommadier Cream na koniec w kolorze Nie wiem na ile poważne są te bruzdy na skórze - jeżeli głębokie możesz je przed malowaniem zaszpachlować - Tarrago Filling Paste pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michaił Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Już niedługo zacznę zabawę i jakaś relacja na pewno zostanie wrzucona. Jeżeli wyjdzie następnym krok będzie próba uszycia czegoś samemu. Dziękuje za pomoc teraz i pewnie w późniejszym etapie renowacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Trzymamy za słowo i doczekać się nie możemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michaił Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 masz to jak w banku:) jutro bede mial kosmetyki w domu bo znajomi przyjezdzaja do mnie na tydzien, wiec jak wyjada to bede sie bawil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 I jak tam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts