AXE316 Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Wszelkie konstruktywne uwagi mile widziane . Wobec innego problemu np z logowaniem i rejestracją proszę o pisanie na jeden z poniżej podanych adresów : axe316[małpa]gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Sugestie: - okiełznanie grafiki (zalecam totalną zmianę - mało czytelne razi, sporo niedopasowanych elementów chociażby ten edytor do wpisywania tekstów czarne okno słabe) - domyślam się, że jest wszystko w trakcie produkcji. - podniesienie forum do góry ( używam Chrome i forum zaczyna mi się tak od ćwiartki monitora) - Za dużo rozczłonkowanie na głównej stronie, za dużo tematów. Pierwsze skojarzenie nie chce mi się nawet czytać za dużo tego. Przydałby się guzik zwiń wszystko i rozwiń wszystko. Dobrze byłoby jakby wszystkie tematy zwinięte mieściły się na jednym screenie. Dodatkowo po zwinięciu można by zrobić aby na tej wstążce pokazane były odnośniki do pod tematów np. Obuwie męskie ma eleganckie sportowe inne itd To tyle co rzuca mi się w oczy tak na szybko. Pozdrawiam i życzę dużo wytrwałości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Cześć Ramzes, trafiłeś na budowę praktycznie Przed startem jeszcze duża praca przed nami, tymczasem serdecznie witamy Oprawa graficzna będzie zupełnie inna - to co jest teraz to amatorskie eksperymenty Rozbudowane forum i mnogość kategorii to kwestia, z którą musimy się właśnie uporać. Będziemy dumać jak to zoptymalizować, bo tak jak myślałem ta dżungla nowego użytkownika może wystraszyć. Podsumowując: dzięki za wszelkie sugestie i pisz śmiało co myślisz. Każda opinia jest dla nas ważna. pozdrawiam ED Apropos kolorów, białych plam - to wszystko będzie dopieszczane, kiedy tylko grafik podrzuci nam top. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donatello Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Od siebie poleciłbym przygaszenie tła. Żeby zobrazować w photoshopie: Nałożyć czarną warstwę na pierwszy plan i dać jej 50% przezroczystości. Tło ładnie przygaśnie i nie będzie szarpać się z samym forum. pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted February 26, 2011 Author Report Share Posted February 26, 2011 Tak wiemy wiemy Skin cały i tak poleci chyba ale czekamy co nam wyprodukuje grafik - no czekamy i to stanie się bazą do pracy nad skinem - bo inaczej para w gwizdek poleci - zapewniam że gorzej było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Nastąpiła mała reorganizacja Forum SKÓRA: http://www.wbutach.pl/forum/200-skora/ Mam nadzieję, że jest OK - gdyby były jakieś dodatkowe sugestie co do organizacji - bardzo proszę zamieszczać propozycje w tym wątku. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monter Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Nie sugestia a raczej zapytanie- jak poznac po ikonce na konkretnym dziale, ze jest nowy wpis. Kurcze patrze i za kazdym razem jest taka sama..moze źle patrzę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted December 15, 2011 Author Report Share Posted December 15, 2011 Masz nas Ale jest jaśniejsza - może nie tak jasna jak miłościwie nam panująca i najjaśniejsza np. Poczta Polska ale jest . Jak wejdziesz w dany temat - robi się ciemniejsza od samego Palikota (no może nie aż tak ) Staramy się znaleźć jakiegoś grafika co ma talent i nie aż takie wyobrażenie o wartości swej twórczości jak Picasso - ale łatwo nie jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monter Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Moze wykorzystac jakis gotowy skrypt forum? lub skórki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted December 15, 2011 Author Report Share Posted December 15, 2011 Wiśta wio . Niby można - ogólnie to zastanawiamy się nad nowszym silnikiem a ten daje nowe możliwości co do samego skinu . Niestety Emoty jak i rzeczone ikony tematów to już kwestia własna raczej - można i owszem kupić nowego skina - ale ... Jest kilka ale nawet . Generalnie naprawdę poszukiwany jest grafik Dead or Live - nawet wyznaczona jest nagroda - całkiem poważnie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monter Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 (edited) Ja niestety nie pomogę, zaraz zaraz.... chyba mam kogos kto siedzi w grafice netowej Edited December 15, 2011 by Monter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted December 15, 2011 Author Report Share Posted December 15, 2011 Naszym grymasom końca niema - uprzedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monter Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Wypytam i nie omieszkam dać znać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted December 15, 2011 Author Report Share Posted December 15, 2011 OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 No właśnie - chodzi o to, że tu trzeba trochę wyczuć klimat - dlatego fajnie, gdyby ktoś z forum podjął wyzwanie. Dla mnie na przykład eye_lip robi przepiękne fotki i kompozycje, np: Aha - i tu nie chodzi o tę puszkę, tylko o smaczek - po prostu miło się na to patrzy. W samym skinie w ogóle nie powinno być żadnych marek, firm ... Inne: http://www.wbutach.pl/topic/167-paski-do-zegarkow-reczna-robota-by-eye-lip/ I on właśnie czuje klimat. Nie wiem czy trochę bawi się grafiką, ale gdyby - to jestem pewien, że stworzyłby coś wyjątkowego. Tylko eye_lip - póki co pracy to ma chyba full No generalnie kogoś takiego chyba trzeba szukać. Ludzie nie związani z tematem - zwyczajnie tworzą nam coś, w czym tak naprawdę nie ma tego czegoś, co zachwyci w pierwszym kontakcie z forum. No tak nam się wyśniło Może zbyt ambitnie, ale będziemy próbować, aż coś w końcu wyjdzie pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monter Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Dla mnie osobiscie samo tło forum jest OK, lecz forum jest smutne, wolał bym jaśniejsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted December 15, 2011 Author Report Share Posted December 15, 2011 No to jasne już nie będzie nigdy ale... Obecnie masz wygląd klasyczny ... Na dole możesz sam sobie dowolnie wybrać np IP.Board Mobile i masz jasność jak nie wiem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 jasne razi po oczach nocą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted December 15, 2011 Author Report Share Posted December 15, 2011 Hehe - nie wiem jak wam mi na skale samego forum stosownego nie działa - ogólnie jest ok - ale tu nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Witam! Kolejna reorganizacja. 1. Wydzielono nowy dział o MALOWANIU OBUWIA I SKÓR: http://www.wbutach.pl/forum/222-malowanie-obuwia-skor-i-nie-tylko/ 2. Zrobił nam się bałagan w dziale o pielęgnacji, zatem wydzieliliśmy 3 subfora, by ułatwić wyszukiwanie informacji w oparciu o rodzaj materiału: http://www.wbutach.pl/forum/27-sztuka-pielegnacji-i-nie-tylko/ Sugestie i wskazówki mile widziane (konstruktywna krytyka również ) pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Szukam optymalnego schematu, który ułatwi użytkownikom dobór odpowiednich środków. Po raz n-ty zgłosił się do mnie klient, który kremem do licówki potraktował zamszaki Ludzie nie czytają, więc może schematycznie? Na razie wymyśliłem coś takiego. Wszelkie uwagi, pomysły i sugestie mile widziane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted February 13, 2012 Author Report Share Posted February 13, 2012 Całkiem całkiem . Można by było to podpiąć pod FAQ (zresztą po to ono ma służyć . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Podpięte, ale to dopiero wersja robocza Postaram się rozwinąć temat. pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted February 13, 2012 Author Report Share Posted February 13, 2012 To całkiem fajna robota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aSi Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Mam problemy z logowaniem. Dzisiaj zalogowałem się dopiero za 6 razem. Nie jestem w stanie odczytać niektórych literek w wyrazach zamieszczonych w okienku, z którego mam je przepisać. Może wszyscy na tym forum są młodzi, mają sokoli wzrok - ja niestety nie jestem młody i nie mam już dobrego wzroku. Nie rozumiem po co to dodatkowe utrudnienie? Zabezpieczenie przed pijanymi? Pozdrawiam Adam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts