nie_problem Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Nie wiedziałem, że są Street of Design, Warszawa i nasze klipsy do butów http://coquetdodatki.blogspot.com/2012/05/street-of-design-warszawa-i-nasze.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Są i szelki do butów Ale to nie w temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blatio Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Hmm... dobry patent dla pań, żeby nie musiały dla niewielkich różnic w wyglądzie każdorazowo kupować sobie nowej pary tego badzie... ekhem... obuwia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Hmm... dobry patent dla pań, żeby nie musiały dla niewielkich różnic w wyglądzie każdorazowo kupować sobie nowej pary tego badzie... ekhem... obuwia Jasne... Zostanie teraz tylko dopasowanie: tipsów ,szminki ,kolczyków ,pierścionka ,paska ,zegarka ,fryzury,samochodu i dywaników w samochodzie ,torebki ,kierowcy do samochodu ........................................................................ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 A ja się zastanawiam, czy to nie mogłoby być 2w1 - do uszu i butów jednocześnie Bo właśnie takie klipsy-kolczyki-guziki u jakiejś Pani już widziałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Spadły jej pewnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts