Guest Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Witam;) Kupiłem te buty http://allegro.pl/halowki-nike5-bomba-415130-104-r-45-1sport-i2331176802.html ale ten znaczek co jest w środku buta (widać go na zdjęciu na aukcji) po 2 godz. butów na nogach się zmazał całkowicie.I na tej czarnej naszewce w środku buta z jednej strony szycie puściło.Nie jestem pewien czy te buty są oryginalne,jeśli ktoś z was ma takie buty albo miał lub jakiś znajomy to napiszcie czy wam też ten znaczek się odrazu zmazał? Znaczek "nike" jest pod butem. Za odp. z góry dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Witaj! Musisz zdawać sobie sprawę, że jest to jednak masowa produkcja. Na aukcji masz dane firmy. Wg. mnie buty są na 99,9% oryginalne. Co do szycia - działaj póki nie rozpruje się całkiem - albo dobry szewc, albo reklamacja u sprzedawcy, który prawdopodobnie usunie usterkę. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 ale to są oryginalne buty to czemu się odrazu ten znaczek zmazał i to szycie puściło.Jeśli ktos posiada takie buty to powiedźcie czy wam też się tak stało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Zupełnie szczerze - nikt Ci na odległość na 100% nie zweryfikuje oryginalności tych butów. Ja miałem już w ręku kilkadziesiąt par oryginalnych butów prosto z fabryki z wadami fabrycznymi, np. niedoszyty język, który przy przymiarce został w dłoniach Być może w tym modelu sposób wykończenia nie jest zbyt trwały. Jak zależy na trwałym logo - lepiej inwestować w naszywane lub wyszywane Śmiało kontaktuj się ze sprzedawcą. Myślę, że rozwieje Twoje wątpliwości. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts