rybak Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Jakie buty kupić dziewczynie na urodziny co polecacie? Na razie znalazłem coś co mi się podoba co o tym sądzicie? http://goo.gl/DC5wD Nie chcę chłamu za 50 zł ale coś wartościowego! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psu Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Moja ma mniej więcej takie: http://www.e-rylko.com/produkt/86g45d_z42/2090/cat/41/c/0/r/0/k/0/pp/34 , co ciekawe ta kokardka jest odpinana, więc można powiedzieć że ma 2 pary butów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Witam! Ciężki temat. Chyba, że określisz jakieś preferencje. PO mojemu, zbyt ogólnie postawione pytanie. Warto doprecyzować zakres cenowy, przeznaczenie i rodzaj obuwia, kolor, rodzaj materiału ... A tak w ogóle ponoć Ukochanej butów się nie kupuje, bo odejdzie Uważaj, bo Kobiety wierzą głęboko w takie przesądy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Przesąd powiada ,że obdarowana bliska osoba butami odchodzi . Ale kto by w to wierzył ? Buty kobiety kochają - ale panowie nie dawajcie się wrobić - NIGDY NIE TRAFICIE Taką decyzję pozostawcie im - kupią nawet te same ale na was nie spadnie cień podejrzenia nawet o kiepski gust zakupu czegoś dla babci . Generalnie Panowie to nie nasza strefa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krizg77 Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 cZoŁeM w 100%... co tam w 100... w 200% zgadzam się z AXE316... ...mimo, że jestem szewcem i wiem co nieco o butach (i co ciekawe moja Żona też wie, że ja wiem...) buty dla siebie wybiera ona i tylko ona... i na niewiele zdaje się nawet mój szantaż: "...nie bierz ich bo ja naprawiał ich nie będę..." Kup Jej lepiej kwiatka, perfum, jakąś "błyskotkę"...byle nie buty... cZuWaJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Haha No i sprawa załatwiona. Ucz się kolego na cudzych błędach Naprawdę dobrze prawią Strasznie ryzykujesz pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 3BUTY Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Jakie buty kupić dziewczynie na urodziny co polecacie? Na razie znalazłem coś co mi się podoba co o tym sądzicie? http://goo.gl/DC5wD Nie chcę chłamu za 50 zł ale coś wartościowego! To zależy od tego w czym czuje się najlepiej. Jeśli lubi chodzić na obcasach to klasyczne szpilki sprawdzą się w każdej sytuacji., Bezpieczne będą także skórzane balerinki, które są wygodne i lubiane przez wszystkie kobiety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 1sport Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Właściwie przedmówcy powiedzieli już wszystko. Ale jeśli koniecznie chcesz kupić ukochanej buty, to poświęć się, pospaceruj z nią po sklepach, niech sobie sama wybierze, a Ty zasponsoruj. I po sprawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 3BUTY Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Własnie zależy jakie mają być to buty. Czy na obcasie czy raczej coś bardziej sportowego. A może jednak wysokie szpilki? Która dziewczyna ich nie kocha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinia Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 ja zawsze muszę przymierzyć buty, to nie jest tak że buty są ładne i na pewno się jej spodobają więc kupujesz.... potem się okaże że są za luźne/ za ciasne/ niewygodne albo nie pasują do żadnej sukienki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buciki Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 może spodobają Jej się takie buciki :http://moda.allegro.pl/nowe-koturny-13-cm-bez-ekoskora-hit-i2997509333.html Są na koturnach . Moim skromnym zdaniem są nawet ładne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 (edited) jednak skąpiec.pl Edited July 11, 2013 by makowiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśmina Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 ohh, BUTY to właśnie moja słabostka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts