piotr-cz Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 (edited) Na początek chciałem podziękować za przydzielenie działu. Nie wiem czy na niego zasłużyłem, bo mogę Wam obiecać już teraz, że z powodu dużej ilości zainteresowań będę go uzupełniał mało systematycznie... postaram się jednak Was nie zanudzić Mam na imię Piotrek. Od kilku lat w wolnych chwilach zajmuję się wytwarzaniem noży i tomahawków. Z tego powodu zabrałem się za samodzielne "odziewanie" tychże w skórę. Z czasem doszły do tego torby myśliwskie a później chęć sprawdzenia się z bukłakami... Teraz jestem na etapie szycia skórzanej koszuli i planuje wykonanie mokasynów... ...gdybym tylko mógł dostać jakieś 2-3 godziny więcej w ciągu doby to moja stronka, a dokładniej blog jest tam też sporo rzeczy nie związanych ze skórkami, ale może kogoś zainteresują Edited March 11, 2012 by piotr-cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Hej Podziw nad blogiem wyraziłem już w innym wątku. Systematyka to słaba strona nas wszystkich tutaj chyba Projekt przedłużenia dobry o choćby kilka godzin również na forum zyskał pełne poparcie, więc chyba dobrze trafiłeś Czekam niecierpliwie na skórzaną koszulę i mokasyny zwłaszcza pozdrawiam serdecznie i czuj się jak u Siebie oczywiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Oklaski w sumie mamy za sobą ,co nie oznacza ich końca chyba bo do powiedzenia Piotrze widzimy masz sporo i jest to dorobek kilku lat . Cóż my jesteśmy tylko adminami i staramy się pospinać świat skóry jak się tylko da - ale bez WAS to była by pustynia . Raz jeszcze ogromnie się cieszę ,że zajrzałeś Takie chwile i ludzie utwierdzają nas ,że jednak nie marnujemy czasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr-cz Posted March 11, 2012 Author Report Share Posted March 11, 2012 Oklaski w sumie mamy za sobą ,co nie oznacza ich końca chyba bo do powiedzenia Piotrze widzimy masz sporo i jest to dorobek kilku lat . Cóż my jesteśmy tylko adminami i staramy się pospinać świat skóry jak się tylko da - ale bez WAS to była by pustynia . Raz jeszcze ogromnie się cieszę ,że zajrzałeś Takie chwile i ludzie utwierdzają nas ,że jednak nie marnujemy czasu Dzięki za miłe słowa Mam nadzieję, że moja skromna wiedza komuś się przyda, a i ja sporo się nauczę od Was... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 W mojej ciemnej stronie ćmi się pewna idea ... Ale na to potrzebujemy jeszcze roku działania z podobnym tempem ,jako forum ... Czy cię przyda ? Chłopie - obawiam się ,że się nie odczepisz od nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts