Jump to content

parę słów na początek

piotr-cz
 Share

Recommended Posts

Na początek chciałem podziękować za przydzielenie działu.

Nie wiem czy na niego zasłużyłem, bo mogę Wam obiecać już teraz, że z powodu dużej ilości zainteresowań ;) będę go uzupełniał mało systematycznie... postaram się jednak Was nie zanudzić

Mam na imię Piotrek.

Od kilku lat w wolnych chwilach zajmuję się wytwarzaniem noży i tomahawków. Z tego powodu zabrałem się za samodzielne "odziewanie" tychże w skórę.

Z czasem doszły do tego torby myśliwskie a później chęć sprawdzenia się z bukłakami...

Teraz jestem na etapie szycia skórzanej koszuli i planuje wykonanie mokasynów...

...gdybym tylko mógł dostać jakieś 2-3 godziny więcej w ciągu doby ;)

to moja stronka, a dokładniej blog

jest tam też sporo rzeczy nie związanych ze skórkami, ale może kogoś zainteresują :)

Edited by piotr-cz

Hej :)

Podziw nad blogiem wyraziłem już w innym wątku. Systematyka to słaba strona nas wszystkich tutaj chyba :) Projekt przedłużenia dobry o choćby kilka godzin również na forum zyskał pełne poparcie, więc chyba dobrze trafiłeś :)

Czekam niecierpliwie na skórzaną koszulę :wacko: i mokasyny zwłaszcza B)

pozdrawiam serdecznie i czuj się jak u Siebie oczywiście :)

Oklaski w sumie mamy za sobą ,co nie oznacza ich końca chyba bo do powiedzenia Piotrze widzimy masz sporo i jest to dorobek kilku lat .

Cóż my jesteśmy tylko adminami i staramy się pospinać świat skóry jak się tylko da - ale bez WAS to była by pustynia .

Raz jeszcze ogromnie się cieszę ,że zajrzałeś :)

Takie chwile i ludzie utwierdzają nas ,że jednak nie marnujemy czasu :)

Oklaski w sumie mamy za sobą ,co nie oznacza ich końca chyba bo do powiedzenia Piotrze widzimy masz sporo i jest to dorobek kilku lat .

Cóż my jesteśmy tylko adminami i staramy się pospinać świat skóry jak się tylko da - ale bez WAS to była by pustynia .

Raz jeszcze ogromnie się cieszę ,że zajrzałeś :)

Takie chwile i ludzie utwierdzają nas ,że jednak nie marnujemy czasu :)

Dzięki za miłe słowa :)

Mam nadzieję, że moja skromna wiedza komuś się przyda, a i ja sporo się nauczę od Was...