piotr-cz Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Na początek chciałem pokazać kilka moich starszych prac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Każda praca ma swoją historię i niestety szykuje Ci się sporo pisania To naprawdę zaszczyt Ciebie gościć u nas Zabieram się do pracy od strony kuchennej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Wyjątkowo mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Ale to na wódę nie Burbon . edit: "ó" - joke To nie zmieni faktu że i tak na wodę - Panie nie_problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 To będę musiał zamówić na wodę, wódę i Burbon. Tylko trzeba będzie szybko wypić, bo kto to będzie nosił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr-cz Posted March 11, 2012 Author Report Share Posted March 11, 2012 "wóda" nabiera w nim bardzo ciekawego posmaku wosku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 I to jest argument - kto się teraz opzze? *AXE316 - i co? i co? i co? Ty ..... Mądralo? Sam widzisz, że wychodzi na moje Zdrówko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 To nie_problem on tak lubi nawet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 No muszę przyznać, że dawno temu, ktoś mnie uraczył nawet spirytusem o posmaku butaprenu Zatem wosk mi nie straszny - może mieć to swój urok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 piotr-cz Robisz na potrzeby własne? Jakiejś węższej czy szerszej grupy, stowarzyszenia ...? Ciekawość mnie zżera stąd zapytanie o okoliczności, jeżeli to nie tajemnica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr-cz Posted March 11, 2012 Author Report Share Posted March 11, 2012 Pochwy robię do wykonanych przez siebie noży i hawków. Udzielam się trochę na Northern Trail Forum i kilka rzeczy trafiło do kumpli z tego forum. Ponieważ tam wkręciłem się w klimaty broni CP powstały torby myśliwskie. Ostatnio interesuje mnie najbardziej klimat Ameryki Północnej od połowy XVIII do końca XIX wieku Jeśli chodzi o stowarzyszenia to należę do Polskiego Stowarzyszenia Twórców Noży i Broni Białej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 No to Piotrze u nas raczej nie zaznasz spokoju również . Szczerze jestem pod ogromnym wrażeniem twoich prac i czekam na odpowiedź w PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Kurczę ... jestem w trakcie przeglądania pewnego bloga http://pcknife.blogspot.com Niesamowite - piękna pasja. Podziwiam, bo sam dwie lewe ręce mam, a z Prac Technicznych ndst Widzę Piotr, że robisz przeróżne różności (wszechstronnie uzdolniony) - czy własnoręcznie wykonane obuwie również masz w swoim dorobku? Gdzie w ogóle ludzie dzielący z Tobą pasje zaopatrują się w obuwie historyczne? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Krizg no powiedz coś bo mi japa opada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krizg77 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 CzoŁem ...czytałem Twój wpis w "powitaniu"... zacząłeś skromnie "...trochę robię w skórze..." itd... ...TROCHĘ ROBISZ ??? JA JESTEM POWALONY NA KOLANA WIELKI SZACUN... ...PEŁNY PROFESJONALIZM I WSZECHSTRONNOŚĆ Z Z TYM CZYMŚ CO SPRAWIA, ŻE NIE MOGĘ ODERWAĆ OCZU OD TWOICH PRAC CzuWaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 No i kolejna japa na spacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts