grzesiek Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 W lokalnym outlecie sa takie buciki Nike ACG: Piszą, że skóra (oględziny licowych nie dały mi takiej pewności, wygladaja dosyć plastikowo, może jakas powlekana?). Warte to coś, nie w góry czy inne wyprawy ale na połażenie bo mieście, wiosce i lesie w zimę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 O ile się nie mylę to topowy model Nike Mandara. Prawdziwy hicior swego czasu. Sprzedawcy w pewnym momencie w necie tak się zapędzili i zapakowali w stany, że zaczęli sprzedawać je taniej niż kupili. Nie wiem jak obecnie, ale ze dwa sezony wstecz jakość skór była właściwa dla tej półki cenowej, a buty swoje wytrzymywały. Ja sam bardzo lubię linię ACG - mam ze 2 modele jeszcze. W jednych pękła podeszwa po 3 latach, zatem OK, a drugie na gore-tex są nie do zajechania. Ale tu nie ma co uogólniać. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts