damiance Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 witajcie, czy piersiówki są w dzisiejszych czasach przedmiotem użytkowym, czy już tylko gadżetem, który można dostać od kolegów na urodziny itp.? znalazłem w necie taki model vintige z aligatora: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Łel łel łel Piękna szklana piersiówka - to nie to co widzimy w postaci nierdzewek MinCh . Choć i srebrną bym też nie pogardził w słoniowej skórze To naprawdę urzekający każdego faceta prezent bo typowy tylko dla faceta Przy okazji fajna strona i wspomniane hip-flask's http://www.hipflask-sportsbottle.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 Łel łel łel Piękna szklana piersiówka - to nie to co widzimy w postaci nierdzewek MinCh . Choć i srebrną bym też nie pogardził w słoniowej skórze T......... a ja myślę .. w skórze z rekina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Że tak powiem ... zdrówko Wiedziałem, że czegoś mi brakowało przy -20. Grzebałem po kieszeniach i sam nie wiedziałem czego tam szukam ... haha Oświeciło mnie właśnie Fajne - nie dość, że gadżet nad wyraz pożyteczny to jeszcze w skórze. Normalnie pełnia szczęścia pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 (edited) dla sprostowania - nie jestem niestety właścicielem / użytkownikiem tej piersiówki ... ale myslę ajak tu sobie coś w skórze zorganizować ? albo tutaj: uwaga na cenę !!! chyba wejdę w ten biznes .. jako producent .. http://www.ahalife.com/product/638/python-flask/ Edited February 19, 2012 by damiance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts