nie_problem Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Fajny patent Blatio, już nie będziesz musiał tłumaczyć http://www.shoezooz.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 No tak kumate - ale co będzie jak zwierzątko stanie tyłem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 Że jak tyłem, ze niby dziecko zobaczy zad zwierzaka? Czy, że jak - na głowie? Czy, że co? No zobrazuj, bo mam blokadę hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 To tak jak w tym kawale ... Dziecko buciki miało najpierw na nie tej nóżce ... Na koniec okazało się, że rękawiczki są w bucikach i jazda zaczyna się od nowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 3BUTY Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 fajny sposób mój brat ostatnio tłumaczył dziecku jak powinno zakładać buty któryś raz z kolei teraz wiem jak go uszczęśliwić ;p gdzie dostanę takie nalepki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 18, 2012 Author Report Share Posted March 18, 2012 No to akurat jakiś zachodni serwis, ale zachęcam do kreatywności To proste do wykonania, a frajda o wiele większa niż zakupione pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincent Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 (edited) W przedszkolu mojej córci uczyli dzieci, jak zakładać buty prawidłowo. Większość butów ma noski skierowane "do siebie", "ciocie" tłumaczyły maluchom, że noski muszą się "całować", bo lubią byc blisko siebie. O dziwo zadziałalo i teraz moja mała nie pyta już, czy buty pasuja, tylko czy się całują. Jak buty nie są jakieś udziwnione, dziecko spokojnie to ogarnie i nie będzie mieć problemów z lewym i prawym bucikiem. Edited September 25, 2012 by vincent 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 25, 2012 Author Report Share Posted September 25, 2012 Haha Rewelacyjny patent - na bank sprzedam kilku znajomym z małymi dziećmi Podejrzewam, że Panie Przedszkolanki naprawdę lubią dzieci, co dziś wcale nie jest normą pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Yyyy.... patent może i fajny, ale uważam, że napisy powinny być po polsku + lepiej zobrazowane. Tyłek nie jest odzwierciedleniem prawej strony Przynajmniej ja nie zostałam tak wychowana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 27, 2012 Author Report Share Posted September 27, 2012 W przedszkolu mojej córci uczyli dzieci, jak zakładać buty prawidłowo. Większość butów ma noski skierowane "do siebie", "ciocie" tłumaczyły maluchom, że noski muszą się "całować", bo lubią byc blisko siebie. O dziwo zadziałalo i teraz moja mała nie pyta już, czy buty pasuja, tylko czy się całują. Jak buty nie są jakieś udziwnione, dziecko spokojnie to ogarnie i nie będzie mieć problemów z lewym i prawym bucikiem. Miałem na myśli ten patent Pań Przedszkolanek powyżej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts