nie_problem Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 http://tictac-cordonnier.blogspot.com tictac-cordonnier - fotorelacje z napraw wraz z obszernymi opisami: http://bottierbordelais.unblog.fr LE BOTTIER BORDELAIS - regeneracja podeszw w obuwiu luksusowym: Christian Louboutin Paciotti Pierre Hardy Valentino Gaziano & Girling Gaziano and Girling I wiele innych. Czy, którykolwiek z polskich szewców prowadzi bloga z poradami, relacjami, opisami ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krizg77 Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Czy, którykolwiek z polskich szewców prowadzi bloga z poradami, relacjami, opisami ? ....hmmm.... węszę podstęp..... PODPUSZCZACIE MNIE ??? A tak na poważnie, bardzo ciekawy temat. Chętnie się przyłącze, tyle tylko, że to wymaga czasu.....duuuużo czasu i powiem wam coś w sekrecie od dawna szukałem miejsca gdzie mógłbym podzielić się moją pasją z innymi zapaleńcami z branży i nie tylko Nie ma fachowej literatury (znalazłem 2 skromne broszurki lata 60-te) na temat naprawy obuwia, wymiana doświadczeń, daje mi możliwość uczenia się i spojrzenia na temat z innej perspektywy bo doświadczenie i praktyka w tym fachu to istny skarb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Bez ustaleń "wewnętrznych" i "konsultacji" nadano ci status taki jak widać Teraz nam powiedz jak ma nazywać się twój dział ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krizg77 Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 status VIP z dwoma gwiazdkami po bokach powiem mojej Żonie żeby zwracała się do mnie SIR... a tak serio, chętnie podejmę to wyzwanie (nie ukrywam, że z wielką radością). Tyle tylko, że jestem w warsztacie sam i stworzenie kompletnej "sesji zdjęciowej" z opisami może potrwać... nawet 14 dni w zależności ile będę mógł poświęcić temu zadaniu czasu (bo mam zamiar wstawiać bardziej skomplikowane przypadki a nie standardowe fleki czy zelówki). Najtrudniejsze będą na pewno początki, WIĘC PROSZĘ WSZYSTKICH FORUM-owiczów O CIERPLIWOŚĆ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 Super! AXE316 stworzy Ci prywatny kącik i zostań pierwszym polskim szewcem, który wykorzysta potęgę internetu. 14 czy 60 dni - to nie ma znaczenia. Zobacz jak to robią koledzy po fachu na zachodnich serwisach właśnie, a może będziesz miał na to swój pomysł. Czasem wystarczą 3 fotki, czasem więcej - tu już wszystko zależy od Ciebie. Mnie osobiście temat bardzo zainteresował, a wiem, że nie będu tu osamotniony. Naprawdę nie rozumiem, dlaczego dobrzy szewcy, których nam nie brakuje właściwie nie istnieją w internetowej przestrzeni. Myślę, że powoli będzie się to jednak zmieniać, bo młodych zapaleńców w branży coraz więcej Gdybyś potrzebował pomocy, lub wsparcia - śmiało uderzaj do mnie lub AXE316. p.s. Tak sobie zerknąłem w profil i okazuje się, że jesteśmy rówieśnikami Zdrówko zatem pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 http://www.wbutach.pl/forum/234-krizg77-facet-z-szewska-pasja/ Gotowe . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 Nie wiem o co tu chodzi, bo coś literki mi się zlewają Pewnie o podeszwy na Vibram i renowację. http://shoerepairanon.tumblr.com Kilka fotek: Czadowa wycieraczka A niech to - mają tam potencjał: I w lodówce co trzeba Impreza integracyjna - balanga balanga: I nauczyć się trochę można: A i z połyskiem sobie radzą: Nad nami niebo, pod nami piekło, na ziemi raj - raj Na prawo szkoła, na lewo fryzjer, przed nami bar - bar! Idziemy tam, Idziemy tam, Idziemy tam, Idziemy tam! Fajna fotka: A to to nie wiem do czego? Jakieś pomysły? A lokal też fajny mają: Ktoś mi w końcu wytłumaczy? No i łaciarki czy jak im tam to też chyba fajne Kto dziś sprząta? Posprżątane: Kwiaciarnia? Nieeee - Zakład Szewski: Narzędzia: No i widzę, że najlepszej chemii używają A resztę zobaczcie sobie sami, bo materiału tam sporo pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 To to lampa i zarazem palnik To to piecyk Jeden na naftę i drugi chyba też - cisnieniowe katalityczne - czyli zdrowe Ja pierdziu - warsztat dosłownie jak marzenie - zdołowałem się ,ale i podpaliłem . To poniżej pozdrowienia dla tej ekipy w ich rodzinnym języku . 管理者フォーラム敬礼 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Oczywiście napisałem do nich i pozdrowiłem . Ja chcę taką wycieraczkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 haha Dzięki za wyjaśnienia. Wycieraczka miodzio Pewnie na ścianie byś ją powiesił i weź tu buty wytrzyj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Ekstremalnie było by to miejsce dla kapci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts