kooniu Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) tak wyglada bely pod zewnetrzym oplotem tymi batami zdobyłem trophy mój pierwszy skórzany bat - w pierwszej wersji i mój pierwszy kangur (rękojeść późniejsza) no i moja kolekcja Edited January 5, 2012 by kooniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Ten wieszak w domu robi wrażenie. Jak ksiądz po kolędzie zapuka to chyba mocno się zastanowi czy wejść, kiedy rzuci okiem na wieszak dla gości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Haha to nie wszystko co widzisz - nawet jak nie dojdzie to kooniu i tak go sięgnie Bo to nie jedyny jego konik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kooniu Posted January 5, 2012 Author Report Share Posted January 5, 2012 na ta drugą cześć kolekcji idą wszystkie scinki z kangura okazuje się ze to też najlepsza skóra na skórki do procy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts