damiance Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 nowy "vintage" nabytek dla żony Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 ZEMSTA - Akt IV "Jeśli nie chcesz mojej zguby,Krokodyla daj mi, luby." ZEMSTA - Akt III "Niech się dzieje wola Nieba! Z nią się zawsze zgadzać trzeba." Odpowiedź dla tych którzy chcą załatwić sprawę odmownie ZEMSTA - Akt III "Idź, serdeńko, bo cię trzepnę." P.s. Świetne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 ten krokodyl, czy co to jest .. jest drukowany. Fakt wygląda zacnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Ale Twoja piękniejsza połowa ma tego świadomość ? Bo jak nie to schowamy twoje zdanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 No to szczęściarz jesteś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Fajowskie Pomysł/Projekt własny czy zasugerowany w pracowni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Fajowskie fajowskie - ale zobacz nie_problem jak Pani zawiązuje sznurowadła ? A ostatnio jak damiance nam prezentował buciki został zrugany za kokardy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denik Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 strasznie alternatywne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted January 5, 2012 Author Report Share Posted January 5, 2012 Fajowskie Pomysł/Projekt własny czy zasugerowany w pracowni? Takie same buty są podobnież na wystawie na Chmielnej. Buty na zdjęciu kupiłem z drugiej ręki, od pierwszej właścicielki - za cenę butów ze sklepowej, nie-ekskluzywnej półki. Zakupu dokonałem zdalnie na podstawie zdjęć i wiedzy o rozmiarze. Cena była na tyle atrakcyjne, że podjąłem ryzyko ewentualnego dołączenia niniejszej pary do galerii ładnych, aczkolwiek nie przydatnych domowych eksponatów. Na szczęście buty pasują idealnie. pozdrawiam Damian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 No właśnie, byłem w pracowni raptem ze dwa razy, ale podobne buty utkwiły mi w pamięci - muszę odkopać fotki, może coś się uwieczniło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Dokładnie tego, który mi się skojarzył nie mam, ale wrzucę dwie fotki, może którejś z Pań coś się spodoba Jakość niestety marna, ale coś tam widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 3BUTY Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Bardzo ładne. Pozadrościc żonie. Ciekawy obcasik. Coraz bardziej modne stają się takie klocuszki;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts