AXE316 Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Za zgodą i przychylnością ,z ogromną przyjemnością witam oficjalnie koniu . Facet zawsze mówi ,że z "Gówna bata nie ukręci" i ma rację O batach wie wszystko i naprawdę cieszę się kooniu ,że wraz z kolegą zawitaliście do nas . Mam nadzieję ,że choć skrawek waszej wiedzy za waszym udziałem wniesie sporo dla innych Raz jeszcze witam i szczerze polecam tego człowieka No to kooniu - działaj - to twój ogródek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Aaaaaa no to witamy, witamy - nawet taki gamoń jak ja widział to i owo (kilka filmów wpadło mi w łapy) pozdrowienia + noworoczne życzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kooniu Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 serdecznie dziękuje za zaproszenie i postaram sie nie zawieśc oczekiwań. dajcie mi kilka dni na ogarniecie się a postaram się coś o batoróbstwie napisac jeszcze raz witam wszystkich serdecznie kooniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monter Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Kooniu witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts