Jump to content

Powitanie

AXE316
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Guest Adi_Zawi

Witam!

Trafiłem tu przypadkiem, ale już mi się podoba :)

Szeroki zakres tematów, które lubię - po prostu BUTY :)

Tylko ludzi brak, ale widzę, że forum dopiero kiełkuje - good Job.

pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

User nie_problem ma problem bo jest perfekcjonistą i lubi mieć koszulę do ślubu zapiętą po ostatni guzik ,guzik sobie z tego robiąc że stoi przed wielebnym w martensach :D

Dlatego się tłumaczy ;)

Ale ma racje - przed nami sporo roboty, bo ambicje mamy spore i wiele do zrobienia fakt - ale w kupie siła jak mawia beczkowóz ;)

Don witamy na pokładzie - zapewniam Cię ,że pomimo powagi potrafimy być strasznie niepoukładani :D

• 1 month later...

Witam wszystkich :)

Już kilka razy nękałem AXE316 o rady w sprawach skórzanych, to mnie tu odesłał w końcu. Niech się wątpliwości laika przydadzą innym :)

Ale jedno muszę przyznać- czytam te tutoriale, zdjęcia oglądam i całe to dbanie o skórę zaczyna mi sprawiać frajdę :)

Witam wszystkich :)

Już kilka razy nękałem AXE316 o rady w sprawach skórzanych, to mnie tu odesłał w końcu. Niech się wątpliwości laika przydadzą innym :)

Ale jedno muszę przyznać- czytam te tutoriale, zdjęcia oglądam i całe to dbanie o skórę zaczyna mi sprawiać frajdę :)

Cześć :)

To tak jak z każdym uzależnieniem"

dobra zabawa, frajda --> przyzwyczajenie, nawyk --> cholera, nie mogę bez tego żyć!

Uważąj AXE316 uzależnia, a odwyk nie pomaga :)

pozdrawiam

• 2 months later...

Witamy!

I mnie pogoda nie rozpieszcza ;) Właśnie zastanawiałem się kto nam znowu polskie słońce zabrał, a to Ci z pod Brukseli właśnie ;)

pozdrawiam

Co chcecie ? Wszak to dzisiaj "Koryto Europy " :D ale żeby zaraz zimno było to nie powiem .

• 4 weeks later...