AXE316 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Witamy ciepło na Forum wButach Cieszymy się ,że wstąpiłeś do nas Tu masz okazję krótko się przedstawić i przywitać z innymi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adi_Zawi Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Witam! Trafiłem tu przypadkiem, ale już mi się podoba Szeroki zakres tematów, które lubię - po prostu BUTY Tylko ludzi brak, ale widzę, że forum dopiero kiełkuje - good Job. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 No proszę Pierwszy oficjalny user Kiełkujemy - fakt - sporo pracy jeszcze przed nami ( zapraszamy do Hyde Park na pogaduchy - pomysły dobre mile widziane ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dkret Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Witam! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donatello Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Witam wszystkich, Dużo przebywam w terenie, a oprócz tego lubuje się w technologi outdoorowej. Wiadomo, że najważniejsze są buty, a skóra zawsze bardziej przekonywała mnie od tex'ów. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Cześć! Trafiłeś tu na długo przed otwarciem. Na razie kulawo, ale funkcjonujemy. Prośba zatem o wyrozumiałość, bo wiele tu się będzie zmieniało i mieszało jeszcze. Tak czy inaczej witamy serdecznie. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted February 26, 2011 Author Report Share Posted February 26, 2011 User nie_problem ma problem bo jest perfekcjonistą i lubi mieć koszulę do ślubu zapiętą po ostatni guzik ,guzik sobie z tego robiąc że stoi przed wielebnym w martensach Dlatego się tłumaczy Ale ma racje - przed nami sporo roboty, bo ambicje mamy spore i wiele do zrobienia fakt - ale w kupie siła jak mawia beczkowóz Don witamy na pokładzie - zapewniam Cię ,że pomimo powagi potrafimy być strasznie niepoukładani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donatello Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Na co dzień zajmuje się grafiką, więc jak trzeba w czymś pomóc to "pomożemy!" Walcie śmiało! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renko Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Witam wszystkich Już kilka razy nękałem AXE316 o rady w sprawach skórzanych, to mnie tu odesłał w końcu. Niech się wątpliwości laika przydadzą innym Ale jedno muszę przyznać- czytam te tutoriale, zdjęcia oglądam i całe to dbanie o skórę zaczyna mi sprawiać frajdę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 Ha nie tylko Tobie To raczej już nie powrót do korzeni . Witaj na pokładzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Witam wszystkich Już kilka razy nękałem AXE316 o rady w sprawach skórzanych, to mnie tu odesłał w końcu. Niech się wątpliwości laika przydadzą innym Ale jedno muszę przyznać- czytam te tutoriale, zdjęcia oglądam i całe to dbanie o skórę zaczyna mi sprawiać frajdę Cześć To tak jak z każdym uzależnieniem" dobra zabawa, frajda --> przyzwyczajenie, nawyk --> cholera, nie mogę bez tego żyć! Uważąj AXE316 uzależnia, a odwyk nie pomaga pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 Dogryzają mi Ciemnej Stronie Administarcji CSA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mosze Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Witam wszystkich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Powitanie serdeczne Miłego postowania, dopiero się zaczyna, ale mam nadzieję, że już niebawem z górki pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) Dzień dobry. Co prawda pogoda nie dopisuje, ale zawsze można coś na forum skrobnąć. Edited July 3, 2011 by Mario Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted July 3, 2011 Author Report Share Posted July 3, 2011 Zależy gdzie nie dopisuje Witamy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Zależy gdzie nie dopisuje Witamy . W Warszawie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted July 3, 2011 Author Report Share Posted July 3, 2011 Pod Brukselą świeci słońce jak ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Pod Brukselą świeci słońce jak ... Słońce świecie, ale za ciepło to nie jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Witamy! I mnie pogoda nie rozpieszcza Właśnie zastanawiałem się kto nam znowu polskie słońce zabrał, a to Ci z pod Brukseli właśnie pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted July 3, 2011 Author Report Share Posted July 3, 2011 Witamy! I mnie pogoda nie rozpieszcza Właśnie zastanawiałem się kto nam znowu polskie słońce zabrał, a to Ci z pod Brukseli właśnie pozdrawiam Co chcecie ? Wszak to dzisiaj "Koryto Europy " ale żeby zaraz zimno było to nie powiem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Witaj, AXE, jakaż to dla mnie ulga że jest kogo po prostu zapytać, zamiast próbować znać się na wszystkim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted July 4, 2011 Author Report Share Posted July 4, 2011 Witaj, AXE, jakaż to dla mnie ulga że jest kogo po prostu zapytać, zamiast próbować znać się na wszystkim... :D No cześć - Witamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Powital w jakze sloneczny dzien tego deszczowego lata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Witamy Witamy Od jutra ponoć lato deszczowe odchodzi w niepamięć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts