Fizyk Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 (edited) Pomyślałem że skoro na innych forach z powodzeniem funkcjonują tematy w których użytkownicy chwalą się nowymi nabytkami, to czemu by i tu nie skorzystać z tego patentu. Na początek pochwale się dzisiejszą zdobyczą. Lekko używana klasyka polskich butów wojskowych tzw "Zające" vel "Opinacze" Wyciągnąłem je od kuzyna który miał je od nowości, używał jednak jedynie kilka razy. Co jednak nie przeszkodziło mu w pozdzieraniu czubów i zrobieniu kilku głębszych zadrapań. Pomimo tego buty są w na prawdę dobrej formie. Skóra jest miękka i elastyczna. Przepraszam za nie najlepszą jakoś zdjęcia ale aparat coś mi szwankuje Edited November 27, 2011 by Fizyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Temat podobny istnieje ale niech tam Zdarłem takie trzy pary w woju . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fizyk Posted November 27, 2011 Author Report Share Posted November 27, 2011 Kurcze, sprawdzałem i nic takiego nie zauważyłem. Niemniej jednak jeżeli jest już taki temat to jako "ten zły Admin" możesz je scalić w imię porządku na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 E tam może temat ma lepszy tytuł Zobaczymy . Jeśli tak się okaże to się wtedy pomyśli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Miałem kiedyś podobne, choć w wojsku nie byłem Na te zadrapania polecam krem do renowacji Saphir: https://multirenowacja.pl/krem-do-rennowacji-z-pigmentem-25ml-renovating-cream-saphir.html Po zastosowaniu będą jak nowe Gdybyś był zainteresowany podejdź na priv - oddam Ci specyfik na preferencyjnych warunkach, pod warunkiem, że przedstawisz fotorelację na forum pozdrawiam d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts