Jump to content

Powrót

mohican
 Share

Recommended Posts

Witam ponownie na dzisiaj kończę zrobiłem dwa zdjęcia i nie wiem dlaczego aparat tak przekłamuje obraz na żywo wygląda to ciekawiej -cholewki które składam są ciut niższe od oryginału i tak ma 8 dziurek są to buty dla mnie i myślę że ta wysokość będzie bardziej odpowiednia i bardziej wygodna ale to tylko moje uznanie-pozdrawiam mohican

IMG_6688.JPG

IMG_6689.JPG

• Like 2

Fajna robota! 

Jeżeli będziesz robił ewentualnie kolejne to wydaje mi się, że takie Split Toe jednak dużo lepiej prezentują się w wersji niskiej lub ewentualnie wysokiej (cholewki). Tu są obie wersje:

https://patine.pl/category/buty-meskie-split-toe?horizontal

Natomiast u Ciebie jest pośrednia. Taką opcję chyba częściej spotyka się w butach sportowych. Dla tych najbardziej klasycznych modeli raczej rzadko spotykana. Dlatego ogólny obiór może być trochę zaburzony. No i wydaje mi się, że kontrastujące nici to nie jest najlepszy wybór, ale to już rzecz gustu pewnie.

Tak czy inaczej zazdroszczę umiejętności!

Dzięki za post wiem że Ty piszesz z uprzejmości że fajna robota jak dla mnie to w szkolnej ocenie to słaby dostateczny . Moim zamiarem od początku było  zrobić buty do codziennego użytku wygodne do chodzenia na zakupy itp.Nie było też w moim założeniu że mają to być buty eleganckie pod krawat tylko jako buty zimowe jak już wcześniej pisałem do codziennego użytku.Biała nitka no cóż -wzorowałem się na oryginalnym zdjęciu a wyszło jak wyszło-błędów nie popełnia ten co nic nie robi-myślę że następne odsłony będą lepsze.pozdrawiam-mohican .Poślę jeszcze fotkę jak będą całkiem gotowe

• Like 1

• 2 months later...