Pacan Posted January 15, 2022 Report Share Posted January 15, 2022 Witajcie mam bardzo ważne pytanie. Jestem osobą która bardzo lubi chodzić po górach. Zazwyczaj chodziłam w addidasach(proszę nie krytykować) ale odkąd zapisałam się do PTTK dzięki kołu które działa u mnie szkole, postanowiłam wraz z rodzicami na zakup butów trekkingowych. Znaleźlismy kilka interesując ofert i zastanawiamy się które z nich wybrać. Jedne to Buty sportowe w góry trekkingowe KARRIMOR To te że zdjęcia DRUGIE to Wodoszczelne Trekkingi Buty Górskie Wygodne Axim Kolejnym naszym wyborem są buty trekkingowe CMP Oraz Buty marki quechua chyba tak się pisze. Najbardziej ciekawią mnie aximy i te ostatnie Czekam na rady i miłego wieczoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrenkaIrenka Posted April 25, 2022 Report Share Posted April 25, 2022 Wydaje mi się, że te CMP są chyba najlepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrissbe Posted March 15 Report Share Posted March 15 Popatrz na Bergson Nyika. Sam posiadam Bergson Castor od 3 lat i są nie do zajechania a są dużo bardziej delikatne od Nyika. Masz tam bardzo dobrze chroniony przód obuwia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts