Kokonat24 Posted January 8, 2022 Report Share Posted January 8, 2022 Pzy myciu chyba odbarwiły mi się buty, bo raczej nie schną 4 dni, a tyle czasu minęło od ich czyszczenia. A może to przemoczenie? Czy da się to naprawić, albo wiecie czy przyjmą taką reklamację?Buty noszone 3 razy 🙃 PS. Jakieś rady jak wyczyścić zanieczyszczenie na tym ściągaczu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted January 10, 2022 Report Share Posted January 10, 2022 Wygląda, jak zabrudzenie (może od trących spodni?). Może myte były zanieczyszczoną gąbką, szmatką, szczotką ... ? Nie sądzę, by tu ktoś był w stanie uznać reklamację, ale zawsze warto skonsultować taką sprawę z producentem. Może podpowie, w jaki sposób rekomendują czyścić te ściągacze, by nie narobić sobie bałaganu. Ja w takim przypadku pewnie próbowałbym wyciągnąć poradę od producenta, a jak to nie pomoże to pewnie czyścić czymś mocniejszym, ewentualnie barwić. Ale na dobrą sprawę nigdy nie barwiłem gumowych elementów więc może bardziej doświadczeni koledzy coś doradzą. W ostateczności w użytkowaniu ta część cholewki raczej nie jest widoczna, więc można równie dobrze chodzić, a jak gumy się wyeksploatują, wymienić je u szewca na nowe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts