MK Leathers Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Idąc za przykładem innych forumowiczów, chcę dać możliwość zerknięcia na zaplecze "warsztatu" (czyli mojego metra kwadratowego stołu i skrzynki z narzędziami smile ) Na początek parę zdjęć z poprzednich prac I mały podgląd na to co obecnie na warsztacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MK Leathers Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 Na płomyczki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MK Leathers Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 J.L.Lewis Się kroi, klei i formuje Trochę starych, trochę w trakcie. Wypadek przy pracy. Jakimś cudem wyszła za wąska. Musiałem rozbebeszyć i przekładkę podciąć żeby ostrze nie zahaczało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MK Leathers Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 Tak wyglądała rybka przed i w trakcie. Tak w międzyczasie gdy "duże" się kleją, na pionierka. Chyba zostanie surowa, niefarbowana 3 razy coś. W kieliszku woda! Jak zwykle po fakcie trochę fotek z zaplecza. A takie kawałki poroża przyszły z nożykiem. Będą z tego kosteczki do modelowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts