Neutrino Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Kupione rok temu buty firmy Bullboxer materiał zewnętrzny skóra licowa i materiał. Po wyciągnięciu z pudełka potraktowałem je impregnatem w sprayu Bama All Protector uniwersalny po którym kolor zciemniał. Następnego dnia po założeniu butów i zrobieniu dosłownie kilkunastu kroków zrobiły się zagięcia o kilka tonów jaśniejszym kolorze. Czy zmiana koloru to "wytarcie" się impregnatu czy może odbarwienie? Co teraz mogę z tym zrobić? Kolor ciemniejszy mi nie przeszkadza ale to jaśniejsze zagięcia wyglądają słabo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted February 5, 2021 Report Share Posted February 5, 2021 Nie mam pewności, bo nie miałem tych butów w ręku, ale to może być charakterystyka tych skór. Najlepiej dopytaj producenta lub sprzedawcę. On powinien Ci to dokładnie wyjaśnić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts