CinekAstek Posted January 18, 2021 Report Share Posted January 18, 2021 Witam, Piszę tu pierwszy raz. Mam problem z butami Nike air max 90. Nie mogę doprać siateczki w miejscu zagięcia stopy. Zebrał się tam ciemny brud i nic go nie bierze. Próbowałem Cleaner Tarrago potem upralem buty w pralce ze specjalnym płynem do obuwia sportowego w bardzo niskiej temperaturze. Probowalwm nawet sody oczyszczonej i nic. Płyn do naczyń również zawiódł. Hussard też sobie nie poradził. Może ktoś ma wiedzę jak to uprać ? Bez tego buty są jak nowe. Może malowanie pomoże? Tylko jaką farbą i czy się nie skruszy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted January 19, 2021 Report Share Posted January 19, 2021 Jak nawet mocne środki nie pomagają, to maskowanie farbą może być ostatnią deską ratunku. Może pokaż na początek, jak to wygląda? Jakieś zdjęcie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irminja Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 ja piore w pralce buty z siateczki i potem do suszarki i buty sa jak nowe:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted April 29, 2021 Report Share Posted April 29, 2021 Kryminał https://blog.multirenowacja.pl/pranie-butow-to-na-pewno-dobry-pomysl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts