Jerzy.Jurewski Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 Cześć. Chciałem poddać kurtkę renowacji, była już stara i emanowała zielonkawym blaskiem. Użyłem renomatu, żeby pozbyć się brzydkiego koloru, a następnie użyłem saphir Juvacuir. Efekt wygląda tragicznie. Jak ratować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted January 13, 2021 Report Share Posted January 13, 2021 Pokaż zdjęcia, bo link jaki wkleiłeś prowadził do nikąd. Ewentualnie, jeżeli brak doświadczenia od razu zleć robotę fachowcom, np. tu powinni sobie radzić w takich przypadkach: https://wielkishoe.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted February 1, 2021 Report Share Posted February 1, 2021 W dniu 11.01.2021 o 22:43, Jerzy.Jurewski napisał: Cześć. Chciałem poddać kurtkę renowacji, była już stara i emanowała zielonkawym blaskiem. Użyłem renomatu, żeby pozbyć się brzydkiego koloru, a następnie użyłem saphir Juvacuir. Efekt wygląda tragicznie. Jak ratować? Renowacje robi się na farbach odpowiedniej jakości natryskowo. Następnie zamyka lakierami i konserwuje. Samemu przy pomocy żywic nic nie wyjdzie. Firmy, które robią renowacje profesjonalnie używają farb i odpowiednich systemów pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts