Mark Posted December 9, 2020 Report Share Posted December 9, 2020 Buty były „ukochane, najlepsze na świecie” ale już niestety nie wyglądały najlepiej. Pomysł na odnowieni butów był niby niezbyt skomplikowany, czyli barwnie na czarny kolor. Tutaj pochwała dla barwnika Teinture Francaise za skuteczną pomoc przy zmianie koloru skóry ;). Oprócz skóry został również zmieniony kolor obcasów aby całość współgrała kolorystycznie. A efekt widać na zdjęciach poniżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba560x Posted December 22, 2020 Report Share Posted December 22, 2020 Czy używałeś decapantu do usunięcia oryginalnego koloru? Pytam, ponieważ Ja preferuję juvacuir przy renowacji obuwia. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted December 29, 2020 Author Report Share Posted December 29, 2020 Kiedyś stosowałem ale teraz już nie używam . Co do https://multirenowacja.pl/balsam-mocno-koloryzujacy-juvacuir-75ml-saphir.html to nie stosuje do renowacji i nie mam z nim doświadczeń zatem trudno mi się na jego temat wypowiadać W zależności od rodzaju skóry stosuje farby lub barwniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts