Kpkp1985 Posted November 29, 2020 Report Share Posted November 29, 2020 Witam, Zakupiłem wczoraj nowe buty, które posiadają jeszcze metkę i mogę je oddać, ale z racji ze buty mi się podobają chciałbym Was zapytać czy to wada i je zwrócić czy zostawic tak i się tym nie przejmowac. Mianowicie buty maja jakby przetarcie lub odklejenie to jest w jednym miejscu przy podeszwie i teraz nie wieńczy tam się zrobi dziura czy odkleja skóra w tym miejscu a może nic się nie stanie stad moje pytanie. - żebyście Szanowni mieli lepszy podglad po prostu wrzucam filmik ba YouTube żebyście zobaczyli o co chodzi z moim butem. prosze o porade dziękuje i życzę wszystkim zdrowia! http://www.youtube.com/shorts/ftPvf-_QYTY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted November 29, 2020 Report Share Posted November 29, 2020 Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości to wymieniaj. Buty są nowe, możesz wszystko i to bez podania przyczyn. Jak już pochodzisz, będzie trudniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kpkp1985 Posted November 29, 2020 Author Report Share Posted November 29, 2020 Zgadza się mam możliwość wyboru, ale zauważyłem już w niejednych nowych butach taka sytuacje, która opisuje i stad moje pytanie. Nie znam się na konstrukcji butow itp., dlatego chciałbym zapytać czy to poważna wada czy tym się nie przejmowac. najlepiej żeby się wypowiedział szewc lub osoba z podobnym doświadczeniem dot. butow. dziekuje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kpkp1985 Posted November 30, 2020 Author Report Share Posted November 30, 2020 Z racji, ze już mi nikt nie odpisał udałem się do szewca, który powiedział ze nie mam się czym przejmowac. pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts