niebieski Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 Witam Szukam ale nie mogę znaleźć... dziadek potrzebuje buty zimowe, ma szeroką stopę i ciężko o buty dla niego, jak znajdzie dobre to 3-4 numery za duże, kupować buty które potem szewc ma przerobić nie jest opłacalne więc szuka szewca który takowe buty szyje. Mieszka w gminie Alwernia powiat chrzanowski, jak ktoś zna szewca szyjącego na wymiar z rejonów chrzanów - krzeszowice (województwo małopolskie) to był bym wdzięczny za informację. Ostatecznie może być Kraków jeśli jest coś blisko centrum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 Najłatwiej oczywiście w Warszawie, ale trzebaby zaplanować kilka wycieczek. Natomiast spotkanie szanownego dziadka, np. z Panem Januszkiewiczem może być bardzo udane, bo to zawsze trochę wejście w inny świat i bardzo przyjemnie gada się o starych czasach. Polecam W Krakowie szył Pan Jerzy Bukowski, ale nie wiem czy nadal szyje. Natomiast wydaje mi się, że w Łodzi Pan Lewandowski jeszcze działa i chyba ktoś młodszy chce pociągnąć temat. Tu bezpośrednie kontakty: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monik_a Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 W razie czego wykonuję obuwie ortopedyczne w Częstochowie i zapraszam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magda Posted January 12, 2021 Report Share Posted January 12, 2021 Niestety pan Jerzy Bukowski zakończył działalność w 2013 r. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts