Wanderer Posted July 6, 2020 Report Share Posted July 6, 2020 Witam Szanownych Użytkowników forum, Jakiś czas temu zakupiłem buty trekkingowe DEL-TEX Klima, po czym z uwagi na brak czasu odłożyłem je do szafy. Minął ok. rok i dzisiaj zauważyłem, że podeszwa jest lepka a sama guma na podeszwie tak miękka, że można śmiało ciąć ją paznokciem niczym plastelinę. Czy spotkał się ktoś z podobnym problemem? Czy może to być związane z temperaturą otoczenia (dzisiaj ok 30st. C.) lub niewłaściwym przechowywaniem? Czy buty da się jeszcze w jakiś sposób naprawić? Jest to mój pierwszy temat na forum, z góry dziękuję za wyrozumiałość. Pozdrawiam, Rafał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 Ciekawe. Ja się z podobnym problemem nie spotkałem jeszcze. Tym bardziej jestem ciekaw opinii producenta. Koniecznie zapytaj mailem lub poprzez FB i daj znać co odpowiedzieli, bo ciekawość mnie zżera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts