Guest gorski2211999 Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 Witam forumowiczów ! Ostatnio wpadł mi do głowy szalony pomysł by kupić UŻYWANE buty trekingowe na wypad w góry . Sprzedający zarzeka się ,że buty nie były używane 3 max 4 razy w roku. Ma je od roku. I tutaj moje pytanie. Czy istnieje jakiś preparat by zdezynfekować te buty ? Chodzi mi o to żeby w razie "W" nie mieć później jakieś grzybicy czy coś w tym stylu. Sam nie mam z tym problemów i jakoś nie chcę mieć. Na internecie są jakieś środki do dezynsekcji butów ale czy one działaja? Macie jakieś z tym doświadczenie ? Pomóżcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted May 12, 2020 Report Share Posted May 12, 2020 Rzuć okiem w dedykowany dział. Tam pewnie znajdziesz kilka patentów: https://www.wbutach.pl/forum/193-pielęgnacja-stóp-i-nóg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts