Mark Posted February 17, 2020 Report Share Posted February 17, 2020 Podczas zmiany kolorów wg pomysłu klienta najlepiej pracuje się na nowych butach, ale czasami zdarza się mi pracować na starych butach. Z założenia odradzam malowania podeszwy w tego typu butach i zawsze informuje osoby zainteresowane takim zabiegiem o ryzyku odpadania farby. Także w przypadku tych butów takie przełamania na nosku raczej nie wróżą dłuższego wytrzymania farby w tych miejscach. Bywa też, że starsze buty nie są traktowane, jako obuwie do regularnego użytkowanie. I tak było w przypadku tych butów. Co jakiś czas mam takie zadania gdzie buty raczej są na pojedyncze okazję niż do stałego noszenia. Postaram się jeszcze umieścić tego typu buty w innych wątkach. Nie do końca jestem zadowolony z czystości i dokładności gdyż są tam elementy, które mogłyby być lepiej zrobione. Ale po pokazaniu klientowi zdjęć butów uznał on, że jest usatysfakcjonowany i korekty są zbyteczne. Poniżej krótka relacja z przemiany tych butów. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts