Popular Post Mark Posted February 3, 2020 Popular Post Report Share Posted February 3, 2020 Dzień dobry. Dotarły do mnie buty ślubne , których kolor już nie odpowiadał właścicielce i chciała zmienić kolor tak aby buty były w czarnym kolorze. Zabrałem się do pracy a efekty są na zdjęciach poniżej. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted February 4, 2020 Report Share Posted February 4, 2020 Ładnie, czysto, precyzyjnie ... buty dostały nowe życie i pewnie właścicielka będzie zadowolona. Brawo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted February 5, 2020 Author Report Share Posted February 5, 2020 Dziękuje za miłe słowa. Pozdrawiam również forumowicza "tosa" z którym zetknąłem się na Fb . Było to dla mnie impulsem do dołączenia do zacnego grona miłośników butów. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Bardzo dziękuję choć po długim czasie. Pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts