kubad17 Posted November 27, 2019 Report Share Posted November 27, 2019 (edited) Witam, jest to mój pierwszy wpis na forum, trochę wątków przeczytałem tutaj ale dalej jestem totalnym amatorem. Do sedna, renowacja o której mowa w temacie możliwe że nie będzie potrzebna ale nie wiem co innego można zrobić żeby odzyskać kolor buta. Mowa tu o butach CAT Colorado (kolor Chocolate) buty zmatowiały i mają drobne przetarcie które mi się zupełnie nie podobają, ogólnie wyglądają po roku jak "znoszone" co chciałbym naprawić. Buty te mają wg mnie skórę licową na większości buta a na języku nubuk/zamsz (ale daje zdjęcia więc proszę mnie poprawić). Buty były już matowe ale po wyczyszczeniu (moja wina) miękką gąbką właściwie mają takie białe smugi w miejscach przecierania, jeśli da się odzyskać kolor bez farbowania to byłoby świetnie. Także proszę o radę! Co robić? Edited November 27, 2019 by kubad17 Uzupełnienie postu o zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted November 27, 2019 Report Share Posted November 27, 2019 Cześć, może na dobry początek zamieść zdjęcie zrobione w naturalnym oświetleniu (na zewnątrz) i pokaż jak te buty obecnie wyglądają. Zamieść też zdjęcie sklepowe lub z sieci obrazujące rodzaj skóry. Będzie o wiele łatwiej, bo tak opisowo to Ty możesz widzieć zupełnie coś innego, niż my oczami wyobraźni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts