koifishleather Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Koooniu podczas swojego ostatniego pobytu w kraju spotkał się z nami w knajpce, na piwie. Od słowa do słowa ubiliśmy interes: ja mu pas do spodni z przeznaczeniem do strzelania on mi bat ... nie nie z przeznaczeniem do spodni .... z przeznaczeniem do strzelania Długość: 120 cm + pętelka z kangura pleciona z 4 rzemieni. Szerokość: 4 cm Materiał: jucht roślinny, boki, grubości 2 mm Konstrukcja: przy klamrze 4 warstwy dające w sumie 8 mm, zwężające się po 30 cm długości do 6 mm, po 60 cm długości do 4 mm. Od wewnętrznej strony, przy klamrze - kieszonka na pręt fi. 6mm /będąca rączką bata/ Kieszonka na pręt /jeszcze w trakcie prac/ Finał /dziurki Koniu zrobi samodzielnie/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Pozwalam sobie zacytować wrażenie odbiorcy http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,96638.msg664362.html#msg664362 Dzis rano obudził mnie listonosz- to bylo naprawdę mile przebudzenie bo pasek jest za[beeep]isty!!!!! 8D . Patent ze zdejmowanymi szlufkami też jest fajny wymagal na początku zmiany 'myslenia" ale jest genialny- szlufki naprawde dobrze go trzymaja tylko strzelać należy bez nich i jest gites. calosć odszyta jest w sposób perfekcyjny a ta mala kangurza pentelka mnie zabila 8D plotę przeciez z kangura ale nie wpadlem na to ze można tak cienki i delikatny rzemień dociac i zapleść :special:. Podsumowując - pasek jest pięknie odszytym kawałkiem "leather arts" a że przy okazji ma jeszcze inne funkcje oprócz podtrzymywania spodni to proszę obejrzeć na filmie :shades: ps. coś dziś tuba leniwie działa, mam nadzieje ze udostępnią go w jakimś normalnym czasie, jeśli nie to za parę godzin prześle film ponownie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts