Matheo Posted August 23, 2019 Report Share Posted August 23, 2019 Siemanko, przychodzę z pytanie odnośnie powyżej wymienionych butów, ostatnio odkopałem je z szafy, zakładane z 15 razy, ledwo widać ślady użytkowania, aktualnie niedostępne ani na stronach internetowych w polsce jak i zagranicą (ebay itp), producent zaprzestał produkcji, cena za nowe wahała się między 550-700zł po przeliczeniu, i moje pytanie brzmi czy takowe buty posiadają zwykłą wartość np. 200zł, czy jest szansa że są warte o wiele więcej? Buty w kolorze gold/black. Pozdrawiam i z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted August 24, 2019 Report Share Posted August 24, 2019 Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że to nie były jakieś specjalni limitowane modele. Raczej szeroko dostępne. Mogę się mylić, ale obstawiam że nie przedstawiają dziś jakiejś większej wartości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts