Nieuczesana87 Posted February 12, 2019 Report Share Posted February 12, 2019 Witam, Jestem tu nowa. Szukałam forum, na którym nie udzielają się jedynie konsumenci obuwia, ale ludzie znający branżę. Jestem modelarzem obuwia. Po latach przechodząc z obuwia damskiego i męskiego na dziecięce spotkałam się z problemem niepasujących kopyt. Aktualnie pracuję na systemie FootwearCAD. Stopniowania sprawdzane wielokrotnie, ustawione prawidłowo. Kopyciarnie umywają ręcę, nie współpracują. Uważają, że robią super. A mnie ręce opadają. Pytanie zasadnicze, czy zna ktoś zagraniczne kopyciarnie, które potrafią i mają pojęcie o stopniowaniu kopyt na obuwie dziecięce. I robią to prawidłowo na osprzęcie do tego przeznaczonym. Jeśli ktoś ma również takie problemy, chętnie podejmę dyskusję i wymienię się doświadczeniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bananetti Posted February 12, 2019 Report Share Posted February 12, 2019 Nie zawsze co z "hameryki" jest cud malina. Jakich form szukasz do jakiego typu obuwia i w której grupie rozmiarowej .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts