masseur Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Cześć. Potrzebowałem impregnatu do butów zamszowych, więc poszedłem do deichmanna i poprosiłem panią o taki. Pani wybrała z półki i sprzedała mi "hybrydowy aerozol do impregnacji". Teraz dopiero zauważyłem, że preparat przeznaczony jest do skóry licowej, welurowej i materiałów tekstylnych. Nie ma nic o zamszu. Myślicie, że się sprawdzi, czy lepiej nie ryzykować i kupić inny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Masz sprawdzony NANO Protector od Tarrago w dużym pojemniku 400ml, który działa i starcza na długo, a kombinujesz No, ale jak już "Pani poleciła" to wypada jej zaufać, najwyżej będzie na Panią Tak strzelam, bo nie znam preparatu, ale skoro do weluru, to pewnie i do nubuku/zamszu. Z resztą na zamsz mówią niektórzy welur czy skóra welurowa ... itd. Cyknij sobie kawałeczek, albo na jakichś butach, których nie żal i zobacz, czy nie znikną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ble Posted October 11, 2021 Report Share Posted October 11, 2021 Może dlatego użytkownik masseur pyta, bo nie wie i liczy na jakąś mądra odpowiedź, a nie "kombinuje", tylko nie chce tracić pieniędzy na nowy impregnat, albo ryzykować zastosowania tego, MODzie :) :) :), hej! ;))))). Polecam stosować ze zrozumieniem słowo "kombinować". ;)))) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted October 12, 2021 Report Share Posted October 12, 2021 Dziękuję @Ble za lekcję językową Zwróć jednak uwagę, że poza słówkiem, do którego się przyczepiłeś odpowiedź zawiera wartość, której szukał forumowicz, a nawet 2: Wskazanie produktu, który został wielokrotnie sprawdzony i przetestowany Podpowiedź, by z tym zakupionym wykonał próbę i przekonał się w praktyce jak działa przed właściwym użyciem, bo jest szansa, że się sprawdzi A Ty coś wartościowego wniosłeś swoim wpisem? Jeżeli nie, to liczę że nadrobisz w kolejnych 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 W dniu 11.10.2021 o 13:18, Ble napisał: Może dlatego użytkownik masseur pyta, bo nie wie i liczy na jakąś mądra odpowiedź, a nie "kombinuje", tylko nie chce tracić pieniędzy na nowy impregnat, albo ryzykować zastosowania tego, MODzie :), hej! ;))))). Polecam stosować ze zrozumieniem słowo "kombinować". ;)))) Też tak uważam. Jest mnóstwo i impregnatów na rynku i każdy ma wybór. Do tej klienci absolutnie nie mają wiedzy w tym zakresie i idą do sklepu jaki mają w zasięgu po pomoc. Nie kombinuje tylko szuka pomocy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts