Espero Posted December 20, 2018 Report Share Posted December 20, 2018 (edited) Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników Mam buty zimowe na spodach z PU w spodzie zrobiło mi się pęknięcie na odcinku 4 cm ,prawdopodobnie rozcięło na jakimś ostrym kamieniu.odrobinę się wykruszyło. Byłem u szewca ...rozłożył ręce że nie da rady coś zrobić. Pytanie ? Czy jest mozliwość zalania jakimś klejem czy masą tej dziury,aby nie przeciekało,buty maja rok... gwarancja się właśnie skończyła,czy można to jakoś uratować. Dziękuję za każdą poradę i pozdrawiam Edited December 20, 2018 by Espero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterp Posted December 20, 2018 Report Share Posted December 20, 2018 Mamy nierówne szansę na ocenę, tamten szewc to widział, my możemy sobie tylko wyobrazić. Prosimy o zdjęcia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Espero Posted December 20, 2018 Author Report Share Posted December 20, 2018 No i jest druga dziura ;-( Cały spód jest dość miękki i elastyczny. Wewnątrz otworu jest spora przestrzeń. peterp - oto fotka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterp Posted December 20, 2018 Report Share Posted December 20, 2018 Ostatnio miałem klienta z podobnymi spodami, ale z ogromnymi dziurami i myślał, że to od chodzenia po kamieniach, a to był felerny materiał który parcieje. Nie powiem Ci na 100 %, że masz to samo, ale jak dalej będzie się sypało to spody tylko do wymiany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Espero Posted December 21, 2018 Author Report Share Posted December 21, 2018 Czyli nie ma nadziei ;-( na naprawę. Mogę mieć trochę granulatu od wtryskarki spodów PU,roztopił bym i zalał od środka,ale nie wiem czy się połączy ze starym materiałem. Ew.słyszałem o kleju cyjanoakrylowym ponoć jest skuteczny. No nic będę kombinował. Dzięki peterp :) Świątecznie pozdrawiam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts