Thomas19872 Posted September 19, 2018 Report Share Posted September 19, 2018 Dzień dobry wszystkim, pytanie do znawców jak zabezpieczyć taki but przed dziurą na palcu ? czytałem pare artykułów że lubią się często tam robić dziury, pozdrawiam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted September 19, 2018 Report Share Posted September 19, 2018 Dobrze dobrać rozmiar do stopy, by ograniczyć siłę tarcia, obcinać paznokcie , skonsultować ewentualnie z szewcem. Może jest w stanie coś podkleić od wewnątrz, jeżeli faktycznie przecierki to standard. Wydaje mi się, że primeknikt sam w sobie jest dość solidny, a producent powinien zadbać jednak o jakość wyściółki w takich butach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas19872 Posted September 19, 2018 Author Report Share Posted September 19, 2018 Wydaję mi się że rozmiar jest dobrze dobrany, ale jak chodzę wydaje mi się że moje palce dotykają czubków właśnie, może to przez ten materiał, człowiek nie jest przyzwyczajony zawsze chodziłem w butach ze skóry. Jakaś skóra od wewnątrz może by się przydała, nie mam pojęcia dlatego pytam, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts