abecadlo Posted August 16, 2018 Report Share Posted August 16, 2018 (edited) Czy można gdzieś jeszcze dostać portfele marki EXOXE? Kiedyś kupowałem od nich portfel,ale teraz strona jest nieaktywna. Co się stało z tą firmą? Edited August 16, 2018 by abecadlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 16, 2018 Report Share Posted August 16, 2018 Spróbuj skontaktować się na PRV z właścicielem marki: @damiance. Jeżeli nie uzyskasz odpowiedzi, zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej, a skojarzę Was inną drogą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abecadlo Posted August 19, 2018 Author Report Share Posted August 19, 2018 Bardzo dziękuję za odpowiedż, mam jeszcze jedno pytanie czy w przedziale cenowym do 350 zł znajdę gdzieś gotowe, skórzane portfele które poziomem wykonania nie będą bardzo odstawać od wyżej wymienionej marki? Interesują mnie rożne rodzaje skór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted August 20, 2018 Report Share Posted August 20, 2018 Kontaktuj się z forumowymi Skórorobami. Myślę, że wielu z nich jest w stanie wykonać dla Ciebie, co tylko sobie wymarzysz: https://www.wbutach.pl/forum/216-forum-dla-skórorobów-ręczna-robota-w-skórze/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts