makowiec Posted July 7, 2018 Report Share Posted July 7, 2018 Uuuuuu... Jest tam kto? Po dłuuuuższej nieobecności powróciłem. Tak wiem... Radości co niemiara....ha..ha..ha. No i mam kolejną realizację. Oczywiście w kwestii obuwia. Tym razem sandałki. Dla wife. Prosiła od trzech lat. Niestety...do urzędnika bez podania, kilku zdjęć (nie...nie takich do dowodu osobistego ??) no i oczywiście załącznika więc trwało to ze trzy lata. No ale w końcu ma... Poniżej kilka zdjęć. Oczywiście jak mnie naszło zapomniałem o fotorelacji krok po kroku, więc jest taka w żabich skokach. W zasadzie wife, to Aga...a Aga, to ropucha więc jest chyba nawet całkiem na miejscu. Oczywiście jeśli koledzy specjalisci widzą pewne....że tak powiem...niedociągnięcia proszę się nie krępować. A więc...taaaa dammmm...???? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 8, 2018 Report Share Posted July 8, 2018 Baja Bongo te Sandały. Kolor "depeszowski", jak regulamin przykazał , a Aga (jak widać) cała w skowronkach Czego chcieć więcej BRAWO !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk.Piotr Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 Cześć i czołem forum oto mój pierwszy wpis, Wg mnie sandały piękne, estetyczne ja nie oceniam szycia bo sam nigdy spodni nie zszyłem a co dopiero buty. Konkludując sam bym takie chciał gdybym był płci pięknej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted August 3, 2018 Report Share Posted August 3, 2018 Uśmiech wify bezcenny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts