Chudzi Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Witam ! Mam pytanko odnośnie takiego uszkodzenia musi być to niewidoczne wiec bez szpachlowania się nie obędzie pytanie natomiast czy balsam saphir koloryzujący da radę trwale utrzymać kolor na szpachli ? Z góry dziękuje Za odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadyslaw Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Ja bym chyba spróbował najpierw Saphir Renovating Cream w kolorze. Po wyschnięciu Pommadier Creme i ewentualnie jakaś pasta woskowa dla połysku. Ale poczekaj jeszcze na odpowiedź kogoś bardziej doświadczonego, bo ja dopiero zaczynam w tym temacie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Foto w dużym zbliżeniu. Myślę, że w rzeczywistości nie jest tak źle, ale w tym wszystkim sporo zależy od ciebie i twojego wyczucia. Podejrzyj, jak to robią inni, spróbuj i daj znać jak poszło http://blog.multirenowacja.pl/usunac-glebokie-rysy-skorze/ http://blog.multirenowacja.pl/renowacja-butow-cholewek/ https://wielkishoe.com/blog 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudzi Posted February 20, 2018 Author Report Share Posted February 20, 2018 A wiec postanowiłem je pomalować bo byłem pewny ze nie będę musiał 2 razy tego samego robić. Pod palcem zadrapanie było głębokie wiec szpachelka i malowanko , podeśle myśle w tym tygodniu efekt końcowy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Już prezentuje się to całkiem nieźle Pokaż i daj znać po robocie: co, jak, czym i czy jesteś zadowolony z efektu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudzi Posted March 7, 2018 Author Report Share Posted March 7, 2018 Witam! Troszkę spóźniony ale jest !:) pomalowałem całe na jeden kolor ,zabezpieczyłem lakierem farbę i na koniec saphir mdor na połysk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Patrząc na forto nr 1 z tego wątku i na efekt końcowy można tylko powiedzieć WOW! Właściwie nowe buty. Jak sam oceniasz wynik końcowy patrząc na to bezpośrednio? Wykończenie jest Czy następnym razem zrobiłbyś coś inaczej? Wygląda dobrze, ale twoim zdaniem osiągnąłeś trwałe wykończenie? Jesteś zadowolony? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudzi Posted March 7, 2018 Author Report Share Posted March 7, 2018 (edited) W zasadzie nie są to moje osobiste buty i nie pierwsze z taka renowacją jestem mega zadowolony ze względu na jakość skóry gdzie można zdziałać dużo jak i z samego efektu wykończenie napewno będzie trwałe nic tylko chodzić i pielęgnować żeby służyły na lata sprawdzone środki wiec nie powinno być rozczarowań ze po pierwszym deszczu wszystko zejdzie hehe pozdrawiam i dziękuje za ocenę !:) ps : farba od colourlock tak jak i lakier wykończeniowy Edited March 7, 2018 by Chudzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts