lexus1995 Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 (edited) Zahaczyłem nowym obuwiem o kawałek blachy w pociągu. Znajomy czymś zdjął ten materiał (podobno się troszke na tym zna). I tutaj moje pytanie: Czy te buty nadają się do wyrzucenia? Czy jest jakiś ratunek dla nich? Nie chodzi mi o aspekt wizualny ale o resztę parametrów, które owy but posiadał. Tutaj po zmianie: Edited October 10, 2017 by lexus1995 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Wydaje się, że nie przeszło na wylot. Nubuk jest o tyle wdzięcznym materiałem, że często wybacza takie wpadki. Spróbuj to spokojnie wyrównać jakąś gumką/szczotką do nubuku, zabezpiecz Nano Protectorem i wydaje mi się, że będzie dobrze. Tę skórę trzyma jeszcze na pewno podszewka, więc jest szansa na to, że dadzą radę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexus1995 Posted October 10, 2017 Author Report Share Posted October 10, 2017 7 minut temu, MOD napisał: Wydaje się, że nie przeszło na wylot. Nubuk jest o tyle wdzięcznym materiałem, że często wybacza takie wpadki. Spróbuj to spokojnie wyrównać jakąś gumką/szczotką do nubuku, zabezpiecz Nano Protectorem i wydaje mi się, że będzie dobrze. Tę skórę trzyma jeszcze na pewno podszewka, więc jest szansa na to, że dadzą radę. No zobaczymy :(. Miały być na lata a tu po niecałym tygodniu taka wpadka. Na wylot nie przeszło tylko ciekawi mnie, ile one wytrzymają... Ciekawi mnie jaka tam jest grubość tej skóry (nubuku). Zdjęta została stosunkowo mała ilość materiału. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts