Szczepan Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Witam Wszystkich, Od niedawna stałem się posiadaczem butów typu monk ...SPAM... Jeszcze nie miałem okazji w nich nigdzie wyjsć. Zastanawiam się czy dobrze wybrałem? Czy takie buty pasują do eleganckiego, granatowego, gładkiego garnituru? W sieci znalazłem informację, iż jest model pojmowany jako buty "sportowe" i przeznaczony do komponowania z bardziej luźnymi stylizacjami. Proszę o poradę i ewentualnie jakieś sugestie, jakie buty wybrać. Dzięki za pomoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blondas Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Można, jednak nie na bardzo formalne okazje, dobierając do nich również mniej formalną koszulę i krawat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiryt Posted October 1, 2017 Report Share Posted October 1, 2017 Dla pewnych osób, będzie całkowicie niepasujący, a dla reszty będzie superelegancko. Podsumowując formalnie-średnio, nieformalnie-dobrze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts