SlepySzewc Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Witam Mam pytanie odnośnie klejenie zelówek w pseudo drewniakach a tak dokładniej to chodzi mi o ich imitacje zrobiona z jakiegoś dziwnego tłustego plastiku.Na czym przyklejacie takie zelowki to tych podeszw bo powiem wam że mam problem straszny. Podczas szlifowania ta podeszwa zaczyna sie zlewać i ciagnie sie po podeszwie, nie kruszy sie tak jak inna. Jakies sugestie ? z góry dziekuje za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szewc InowrocLaw Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Witaj. Klej polichloroprenowy powinien dać rade, oczywiście po skutecznym zdrasaniu podeszwy. Proponuje użyć papieru ściernego o grubszych ziarnach, podeszwa wtedy nie będzie się w dużym stopniu nagrzewać i w efekcie topić jak opisałeś. Pozdrawiam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts