Mante-Xx Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Witam, mam taki problem, mianowicie, że podczas zakładania buta marki Adidas zakupionego w Martes Sport, but ''Wszedł'' do środka (Patrz zdjęcie). Chce się dowiedzieć czy mogę coś z tym zrobić? Np. to wyjąć z powrotem, próbowałem śrubokrętem, buty nie zostały uszkodzone ale nic to nie pomogło. Co mogę zrobić w tej sytuacji? Spróbować np. Kombinerkami lub pencetą? Czy przyjmą mi je na gwarancje. Chce wiedzieć gdyż do najtańszych nie należały..video-1498499740.mp4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Reklamuj to " badziewie" marki adidas, a niema to jakiejś dodatkowej ciekawej nazwy np. air , kosmos ,super mars itp.?. Przepraszam ale jak widzę tą taniochę z syntetyku to nie mogę inaczej. Teraz powaga. Reklamuj to weszło raz wejdzie drugi. Prawdopodobnie pianka wewnątrz jest nie doklejona . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts