but_sprzedawca Posted May 20, 2017 Report Share Posted May 20, 2017 (edited) Witam serdecznie, na forum jestem nowy, postanowiłem się zarejestrować, bo po przeszukaniu wątku nie znalazłem odpowiedzi, ani nawet tematu zbliżonego do mojego pytania. Prowadzę sklep internetowy z butami damskimi (+ oczywiście sprzedaję buty na allegro). Na magazynie zawsze leży określona ilość butów z czego dany % rotuje. U mnie wychodzi na to, że rotacja to około 15% całości asortymentu miesięcznie (czyli gdy na magazynie jest 1000 par to miesięcznie sprzedaję 150). Czy ktoś z drogich, bardziej doświadczonych forumowiczów, jest w stanie odpowiedzieć na pytanie czy ta wartość jest na poziomie średniej jak u innych, czy może jest za niska? Za wysoka to raczej nie jest Czy podzielicie się opinią jak to wygląda u Was? Z góry dzięki za wymienienie się spostrzeżeniami. Edited May 20, 2017 by but_sprzedawca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts