Jump to content

Dostawa i dzielenie skór od KIELMANA

Recommended Posts

2 wiadomości i zaczynam od złej! 

:crybaby:

Wyparował nam archiwalny wątek, w którym rozdaliśmy za totalne DARMO masę skór pochodzących z Pracowni Jan Kielman i Syn! Niestety, informatycy nie są go w stanie odzyskać. Tym bardziej szkoda, że to była akcja cykliczna trwająca przez kilka fajnych lat i teraz nie mamy po tym pamiątki :( Oby więcej nas takie perełki nie spotykały! Z tego właśnie powodu otwieram nowy wątek o tej samej nazwie i mam nadzieję, że ten już nie zginie!

:yahoo:

Do rozdysponowania Forumowiczom mamy nowy pakiecik skór z PRACOWNI :)  Tradycyjnie - chętnych na skóry proszę o wpisywanie się pod tym postem. Deadline: 18.02.2017. Z końcem tego dnia zamykamy listę, a skóry trafiają do osoby z listy, która posiada najwięcej punktów forumowej reputacji. Nagrodzony zostawia sobie połowę lub mniej, a resztę przekazuje następnej osobie z listy, którą stworzę w oparciu o reputację po zamknięciu zapisów. Przekazywać sobie możecie, do momentu, aż sami uznacie, że skór jest już za mało, by wysyłać dalej. Wtedy pozostanie czekać na kolejną dostawę :)

Skóry, które udostępniamy tym razem w załącznikach. 

skory_001.jpg

skory_002.jpg

skory_003.jpg

• 2 weeks later...

Deadline minął!

Biorąc pod uwagę zasady (reputacja forumowa) robimy tak:

Skóry dostaje:

1. @tosa (podaj mi proszę dane dostawy na priv)

Zostawia sobie 50% lub mniej, a resztę przekazuje kolejnej osobie:

2. @veer-singh

I tak, aż uznacie, że nie ma co przekazywać. Następni forumowicze w kolejce:

3. @nick555
  4. @pepo
  5. @rurov

P.S.
Pamiętajcie Panowie, że zadeklarowaliśmy się, iż na forum będą pokazywane fotki z realizacji na tych skórach. TO WAŻNE! 
Kolejna partia już niebawem! Pewnie szybciej niż się spodziewacie :)

P.S.2.
Korzystajcie z opcji przyznawania reputacji (lubienia postów) na forum, bo daje to możliwość nowym forumowiczom ocenienia na pierwszy rzut oka wartości pporad i doświadczenia poszczególnych Forumowiczów i jak widzicie, pozwala na nagradzanie w pierwszej kolejności najbardziej zaangażowanych uczestników naszej społeczności :)

Paczki gigantyczne wylądowały. Kurier się giął jak niósł :-) - jeszcze ta wichura.

Tak jak wspomniałem około 90% tego co otrzymałem odeślę drugiej w kolejności osobie. Tylko sobie dokładnie pooglądam i troszkę pobawię. 

Czekam na adres do wysyłki na priv

• Like 1

O adres do dalszej wysyłki prosiłem jeszcze przed otrzymaniem skór. Mam dużą a może i wielką paczkę tylko osoba na drugim miejscu się nie odzywa. Pisałem też do @nie_problem  Tylko on tu nie pomoże. Jak dostanę adres to tylko zakleić i wysłać. Sobie zostawiłem dużą reklamówkę. Jeśli nie dostanę adresu to administratorzy niech decydują gdzie wysłać. Wyślę swoim kurierem czyli GLS.

Edited by tosa

• 2 weeks later...

Nie mam nadal żadnego kontaktu od osoby na drugim miejscu. Jeśli  moderator zadecyduje i zleci wysyłkę do innej osoby to ja paczkę mam praktycznie spakowaną od samego praktycznie początku. Nie wiem komu wysłać. Czekam na adres bądź decyzję. To dość duża paczka.

Paczka spokojnie może lecieć do trzeciego w kolejności! Panowie, umówmy się, że zawsze, jeżeli kolejna osoba nie odzywa się przez więcej niż 7 dni, spada na ostatnie miejsce, a skóry przejmuje następny nick w kolejce. O nic nie trzeba nikogo pytać, bo jak ja wypadnę na dłużej to będziecie czekać i czekać :) Pełen luz!

• Like 1

Przyszła paczka... Aa nie będę zdradzał co w środku. Zaznaczę tylko, ze po wstępnej selekcji zostawiam sobie z niej 1/5, dorzucam jak obiecałem z poprzedniej edycji, ze dwa większe kawałki plus resztki egzotykow, może ktoś będzie miał wene coś z tego zrobić. @pepo, wysyłam pw o adres.

• Like 1