nie_problem Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 2 wiadomości i zaczynam od złej! Wyparował nam archiwalny wątek, w którym rozdaliśmy za totalne DARMO masę skór pochodzących z Pracowni Jan Kielman i Syn! Niestety, informatycy nie są go w stanie odzyskać. Tym bardziej szkoda, że to była akcja cykliczna trwająca przez kilka fajnych lat i teraz nie mamy po tym pamiątki Oby więcej nas takie perełki nie spotykały! Z tego właśnie powodu otwieram nowy wątek o tej samej nazwie i mam nadzieję, że ten już nie zginie! Do rozdysponowania Forumowiczom mamy nowy pakiecik skór z PRACOWNI Tradycyjnie - chętnych na skóry proszę o wpisywanie się pod tym postem. Deadline: 18.02.2017. Z końcem tego dnia zamykamy listę, a skóry trafiają do osoby z listy, która posiada najwięcej punktów forumowej reputacji. Nagrodzony zostawia sobie połowę lub mniej, a resztę przekazuje następnej osobie z listy, którą stworzę w oparciu o reputację po zamknięciu zapisów. Przekazywać sobie możecie, do momentu, aż sami uznacie, że skór jest już za mało, by wysyłać dalej. Wtedy pozostanie czekać na kolejną dostawę Skóry, które udostępniamy tym razem w załącznikach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 może ja poproszę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick555 Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Ja też się wpisze i jeśli skóra trafi do mnie obiecuję dorzucić coś od siebie ze skór trochę grubszych i trochę "kielmanowych" z poprzednich edycji 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepo Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Wow Byłoby super, jakby coś dotarło do mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Jeśli była by możliwość to mnie wystarczy kilka delikatnych końcówek-ścinek. Jeśli nasze mogła by to być egzotyka to bardzo proszę. Znaczną większość oddam innym w potrzebie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullto Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Godzinę temu, nick555 napisał: Ja też się wpisze i jeśli skóra trafi do mnie obiecuję dorzucić coś od siebie ze skór trochę grubszych i trochę "kielmanowych" z poprzednich edycji Ja się nie wpisuję, ale duże brawa za taką postawę! Ja to lubię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rurov Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 Moze i ja coś dostanę:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 19, 2017 Author Report Share Posted February 19, 2017 Deadline minął! Biorąc pod uwagę zasady (reputacja forumowa) robimy tak: Skóry dostaje: @tosa (podaj mi proszę dane dostawy na priv) Zostawia sobie 50% lub mniej, a resztę przekazuje kolejnej osobie: @veer-singh I tak, aż uznacie, że nie ma co przekazywać. Następni forumowicze w kolejce: @nick555 @pepo @rurov P.S. Pamiętajcie Panowie, że zadeklarowaliśmy się, iż na forum będą pokazywane fotki z realizacji na tych skórach. TO WAŻNE! Kolejna partia już niebawem! Pewnie szybciej niż się spodziewacie P.S.2. Korzystajcie z opcji przyznawania reputacji (lubienia postów) na forum, bo daje to możliwość nowym forumowiczom ocenienia na pierwszy rzut oka wartości pporad i doświadczenia poszczególnych Forumowiczów i jak widzicie, pozwala na nagradzanie w pierwszej kolejności najbardziej zaangażowanych uczestników naszej społeczności Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepo Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Nie mogę się doczekać <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 24, 2017 Author Report Share Posted February 24, 2017 Paczka dziś ląduje u @tosa Przed samą wysyłką wpadła kolejna partia skór, także do rozdysponowania macie ich więcej niż na fotkach Mam nadzieję, że zabawa będzie przednia i pokażecie nam efekty tej zabawy za jakiś czas na forum . Udanych realizacji i do następnej akcji 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Paczki gigantyczne wylądowały. Kurier się giął jak niósł :-) - jeszcze ta wichura. Tak jak wspomniałem około 90% tego co otrzymałem odeślę drugiej w kolejności osobie. Tylko sobie dokładnie pooglądam i troszkę pobawię. Czekam na adres do wysyłki na priv 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick555 Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 Jakieś ruchy wyczekiwanej paczki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 2, 2017 Author Report Share Posted March 2, 2017 Z wiadomości od @tosa wiem, że jest gotów do przekazania, natomiast @veer-singh się nie odzywa. Myślę, że warto dać mu jeszcze z tydzień. Jeżeli nie będzie kontaktu, to robimy mijankę i niech leci dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 (edited) O adres do dalszej wysyłki prosiłem jeszcze przed otrzymaniem skór. Mam dużą a może i wielką paczkę tylko osoba na drugim miejscu się nie odzywa. Pisałem też do @nie_problem Tylko on tu nie pomoże. Jak dostanę adres to tylko zakleić i wysłać. Sobie zostawiłem dużą reklamówkę. Jeśli nie dostanę adresu to administratorzy niech decydują gdzie wysłać. Wyślę swoim kurierem czyli GLS. Edited March 2, 2017 by tosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepo Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Coś się ruszyło w tej sprawie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Nie mam nadal żadnego kontaktu od osoby na drugim miejscu. Jeśli moderator zadecyduje i zleci wysyłkę do innej osoby to ja paczkę mam praktycznie spakowaną od samego praktycznie początku. Nie wiem komu wysłać. Czekam na adres bądź decyzję. To dość duża paczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepo Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Z tego co pisał @nie_problem, to robimy mijankę i według listy leci teraz do @nick555, bo już tydzień ponad minął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick555 Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Poczekajmy na decyzję głownodowodzącego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 Decyzja należy do moderatora. Bez niego nic nie zrobię. Mam z nim kontakt aczkolwiek w tym tygodniu raczej nie będę miał czasu. Pod koniec może. Ale muszę mieć decyzję głównodowodzącego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 12, 2017 Author Report Share Posted March 12, 2017 Paczka spokojnie może lecieć do trzeciego w kolejności! Panowie, umówmy się, że zawsze, jeżeli kolejna osoba nie odzywa się przez więcej niż 7 dni, spada na ostatnie miejsce, a skóry przejmuje następny nick w kolejce. O nic nie trzeba nikogo pytać, bo jak ja wypadnę na dłużej to będziecie czekać i czekać Pełen luz! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick555 Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 @tosa, jakby co podesłałem adres na pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick555 Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 Przyszła paczka... Aa nie będę zdradzał co w środku. Zaznaczę tylko, ze po wstępnej selekcji zostawiam sobie z niej 1/5, dorzucam jak obiecałem z poprzedniej edycji, ze dwa większe kawałki plus resztki egzotykow, może ktoś będzie miał wene coś z tego zrobić. @pepo, wysyłam pw o adres. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 witam panowie... przepraszam za kłopoty z mojej strony, niestety choroba mnie śmigła i kompletnie zapomniałem o tych skorkach Wybaczcie zamieszanie....... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Nic się nie stało. Po prostu spadłeś w kolejce na ostatnie miejsce, ale skór jest tyle, że może starczy i dla Ciebie. A jak nie, to przy kolejnej akcji sobie odbijesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 no, trochę się zakręciłem przez to i wypadło mi z głowy totalnie.......... Ale dziękuję, jeśli coś zostanie to chętnie skorzystam Wysłane z mojego HTCONE przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts