natkka Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Dzień dobry, Poszukuję producenta pasków bądź garbarni. Mam małą manufakturę, szyje torby z uchwytami ze skóry. Wczoraj mój dostawca wypiął się na mnie i zostałam bez pasków. W załączniku przesyłam zdjęcie poglądowe samych pasków. Czy ktoś mógłby mi polecić, wskazać gdzie tego szukać. Pozdrawiam Anna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 W końcu trafiłaś Anno do odpowiedniego wątku Proszę, nie generuj więcej 3 takich samych postów, bo to dodatkowa praca dla moderatorów, którzy próbują utrzymać tu porządek. Ja myślę, że jeżeli jesteś w stanie pozyskiwać duże ilości to można próbować rozmawiać z garbarniami. Jeżeli ilości małe lub średnie, wtedy celować w hurtownie. Przykład pierwszy z brzegu, który ktoś kiedyś polecał, ale nie weryfikowałem: http://www.skorkar.pl/skory_kaletnicze.html#!prettyPhoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Garbarnia -SKOTAN-miejscowość Skoczów koło Wisły-Kupisz wszelakie okrawki skór na wagę-pozdro-zyczę powodzenia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts